X
    Κατηγορίες: Viral

Το πρώτο ριάλιτι για παχύσαρκους, παχυσαρκία

Το καινούργιο ριάλιτι ξεκίνησε στην Αγγλία. Λέγεται Club 18-30 Stone Holiday και θα παίζεται από το κανάλι ITV1.

Τα επεισόδια θα γυριστούν στην Ελευθέρα στις Μπαχάμες και το ριάλιτι θα είναι με παχύσαρκους ανθρώπους. Θα φιλοξενούνται σε ένα ξενοδοχείο που όλα μέσα είναι φτιαγμένα ειδικά για το μέγεθος και το βάρος τους.

Τα άτομα που θα πάρουν μέρος είναι όλοι υπέρβαροι και θέλουν να απολαύσουν την όλη περίοδο του ριάλιτι, γιατί όλοι δήλωσαν ότι το μέγεθός τους τους έκανε να μισούν τις διακοπές στην παραλία.

Θέλει να κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται άνετα ο ιδιοκτήτης James King, από τις ΗΠΑ και ελπίζει να επωφεληθεί από την παγκόσμια κρίση της παχυσαρκίας. Έχει βάλει σαν όρο ότι το θέρετρο θα λειτουργεί έτσι, ώστε να κάνει τους φιλοξενούμενους να αισθάνονται άνετα. Εκεί θα δοκιμάσουν νέες δραστηριότητες που δεν είχαν πριν, θα φλερτάρουν μεταξύ τους και θα μπορούν ακόμη να κάνουν γυμνοί μπάνιο στην πισίνα.

Το παραθαλάσσιο θέρετρο διαθέτει πολύχρωμες ξαπλώστρες γύρω από μια γαλαζοπράσινη πισίνα, που μπορούν να αντέξουν μέχρι και βάρος 400 κιλών. Ενώ τα κρεβάτια του που είναι σε υπέρδιπλο μέγεθος έχουν ενισχυθεί με χαλύβδινες ράβδους για να εξασφαλίσουν ότι αυτοί που κοιμούνται επάνω τους δεν θα ανησυχούν αν το κρεβάτι σπάσει τη νύχτα και βρεθούν στο πάτωμα.

Μία από τις φιλοξενούμενες, δήλωσε ότι αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να πάει κάποιος που έχει προβλήματα με το σώμα του ή με θέματα αυτοεκτίμησης λόγω των κιλών του.

Οι παραθεριστές στο θέρετρο δεν έχουν λόγο να ανησυχούν για το τι θα τρώνε. Υπάρχει ένας τεράστιος μπουφές που θα τρώνε όσο θέλουν τρεις φορές την ημέρα αλλά σκοπός των διοργανωτών είναι να τους πείσουν να αισθάνονται τόσο άνετα, ώστε να περιφέρονται ντυμένοι μόνο με το μαγιό τους και να δοκιμάσουν αθλήματα που πάντα ήθελαν αλλά δεν τολμούσαν.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 9 Ιανουαρίου 2018 20:18

Σχετικά Άρθρα: