X
    Κατηγορίες: Viral

Selfieccino: Πίνεις καφέ βλέποντας το πρόσωπο σου στο αφρόγαλα

Ο καφές που καταναλώνεται κάθε μέρα περισσότερο σε όλον τον κόσμο, είναι ο καπουτσίνο. Γιαυτό και οι αλυσίδες καφέ συναγωνίζονται η μία την άλλη, για το πόσο πρωτότυπα μπορούν να μας τον σερβίρουν.

Όλοι είχαμε εντυπωσιαστεί πριν από λίγα χρόνια με τις καρδούλες και τα συννεφάκια που σχηματιζόντουσαν στον καφέ μας και.. ανεπιτυχώς τις περισσότερες φορές προσπαθούσαμε να τα κάνουμε και στο σπίτι. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, γιατί τώρα ήρθε η νέα τρέλλα που ονομάζεται selfieccino.

Η καφετέρια Tea Terrace που βρίσκεται στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην Oxford Street, στον τελευταίο όροφο του πολυκαταστήματος House of Fraser για όσους ενδιαφέρονται, έκανε την διαφορά. Σερβίρει καφέ που έχει σχεδιασμένο στο αφρόγαλα το πρόσωπο του πελάτη.

Για να γίνει αυτό, χρειάζονται μόλις 4 λεπτά. Ο πελάτης στέλνει με μήνυμα την φωτογραφία του που τραβάει με το κινητό του, το μηχάνημα Cino σαρώνει την εικόνα και την επεξεργάζεται αναπαράγοντας την στον αφρό χρησιμοποιώντας ένα χρωματισμό τροφίμων χωρίς γεύση.

Όλο αυτό, στοιχίζει μόλις 5,75 λίρες, δηλαδή στο καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των περίπου 6,50 ευρώ. Το instagram έχει γεμίσει από selfies, κυρίως από γυναίκες που πίνουν τον καφέ τους και αυτοθαυμάζονται. Ίσως αργότερα σκεφτούν να κάνουν και πρόβλεψη για τον χαρακτήρα του πελάτη.

Είναι λίγο ναρκισσισμός, αλλά και απόλαυση να βλέπεις το πρόσωπο σου και να το θαυμάζεις αποτυπωμένο ακόμα και στον καφέ που πίνεις..

Σχετικά Άρθρα: