X
    Κατηγορίες: Viral

Τέρμα τα δάνεια, ζήτω οι εύποροι κύριοι και οι κυρίες!!

Σάλος με το ρυμουλκόμενο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί στους δρόμους του Παρισιού με γιγαντοαφίσα και καταδικάστηκε ευρέως από όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Το τρέϊλερ που προσλήφθηκε από την ιστοσελίδα richmeetbeautiful.fr και έχει προκαλέσει την οργή των φοιτητών και φοιτητριών, ήταν σταθμευμένο στην 5η συνοικία του Παρισιού, έξω από το Πανεπιστήμιο της Σορβόνης.

Η τεράστια γιγαντοαφίσα του προέτρεπε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές να γνωρίσουν πλούσιους άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, με σκοπό το χρηματικό αντίτιμο κοινώς δωράκι..

Από το γραφείο του δημάρχου του Παρισιού προσπάθησαν να απαγορεύσουν σε αυτή την νέα ιστοσελίδα δραστηριότητες τέτοιου τύπου, γιατί με τον τρόπο τους ωθούν τα παιδιά που σπουδάζουν στην πορνεία. Δήλωσαν ότι το βράδυ της Τετάρτης ειδοποίησαν τους εισαγγελείς για να απαγορεύσουν την κυκλοφορία του τρέϊλερ με την αφίσα.

Η αντιδήμαρχος Έλεν Μπιντάρντ, δήλωσε στην AFP ότι αυτό εκτός από τα προβλήματα δημόσιας τάξης που προκαλούνται από μια διαφήμιση που βλέπουν οι ανήλικοι, αυτό το site είναι ένα αδίκημα ειδικά κατά των γυναικών. Πρόσθεσε επίσης ότι ελπίζει οι ανακριτές να ασκήσουν δίωξη για μαστροπεία.

Η αφίσα δείχνει έναν νεαρό που κάθεται δίπλα σε μια ώριμη κυρία και της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί. “Γειά σας φοιτητές και φοιτήτριες. Ρομαντισμός και πάθος χωρίς να χρειάζεται να παίρνετε φοιτητικά δάνεια, απλώς βγήτε με έναν sugar daddy ή με μια sugar mama” (εύποροι άνδρες και γυναίκες) συμβουλεύει η αφίσα.

Η ιστοσελίδα που εδρεύει στη Νορβηγία και ανήκει στον Sigurd Vedal, αντιμετώπισε παρόμοια προβλήματα τον περασμένο μήνα με μια εκστρατεία στις Βρυξέλλες, όπου οι αρχές ξεκίνησαν επίσης διερεύνηση πορνείας και κατασχέθηκαν οι αφίσες.

Είναι καθαρή παρεξήγηση.. δήλωσε ο Βεντάλ..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 10 Δεκεμβρίου 2017 02:52

Σχετικά Άρθρα: