X
    Κατηγορίες: Viral

Γρίφος και θρίλερ με εγκαταλελειμμένο σπίτι

Οι εικόνες που θα δείτε, αποκαλύπτουν ένα εκπληκτικό εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Λιέγη του Βελγίου, που είναι σαν να ήταν κλεισμένο σε κάψουλα όλα αυτά τα χρόνια και όλα είναι ανέπαφα από ανθρώπινο χέρι.

Το έρημο αυτό αρχοντικό, το ανακάλυψε ένας τυχαίος φωτογράφος που περνούσε από την περιοχή και ήταν τόσο ξεχωριστή ακόμα και η εξωτερική εικόνα του, που έμοιαζε σαν να είχε κολλήσει η μηχανή του χρόνου.

Ο φωτογράφος και εξερευνητής Sacha Jung, στην αρχή φοβήθηκε και δίστασε να μπει, αλλά η περιέργεια στο ανακαλύψει τι κρύβεται στα στοιχειωμένα ερείπια του έρημου αρχοντικού νίκησε και όπως συνήθιζε, αποθανάτισε αυτά που είδε με τον φωτογραφικό του φακό.

Ο Sacha Jung, 44 ετών, αποκαλύπτει τι φαίνεται στο εσωτερικό του εγκαταλελειμμένου, αλλά πλήρως επιπλωμένου αρχοντικού σπιτιού με ένα σύνολο από μυστηριώδεις εικόνες.

Στην κουζίνα του σπιτιού υπάρχουν πετσέτες τσαγιού που έχουν φαγωθεί από σκώρους και τα υπνοδωμάτια έχουν ακόμα τα ίδια παχιά στρώματα που έφτιαχναν πριν από δεκαετίες.

Ένα στοιχείο που σε κάνει να ανατριχιάζεις, είναι ένας βαλσαμωμένος λύκος και ένας αγριόχοιρος, που αν τα συνδιάσεις με τους ραγισμένους τοίχους και τις πλακόστρωτες οροφές, είναι αρκετά για να προκαλέσουν ρίγη στην σπονδυλική στήλη του επισκέπτη.

– Όταν μπήκα στο σπίτι, στην αρχή φοβήθηκα και μετά μου φάνηκε ότι ήμουν πίσω στον προηγούμενο αιώνα ή κάπως έτσι.

– Η ατμόσφαιρα στο κτίριο ήταν λίγο ανήσυχη και είχα την αίσθηση ότι κάποιος με παρακολουθούσε. Ακούγονταν θόρυβοι από τα γειτονικά δωμάτια και νόμιζα ότι και κάποιος άλλος ήταν στο σπίτι, είπε ο φωτογράφος.

Η αιτία για την εγκατάλειψη του σπιτιού είναι άγνωστη και μάλλον δεν θα την μάθουμε ποτέ, αλλά κάποια πράγματα δείχνουν ότι οι ένοικοι έφυγαν ξαφνικά.

Υπάρχει μία σακούλα με τροφή σκύλου, μια άδεια κούπα τσαγιού και ένα παιδικό καπελάκι μπέιζμπολ, που συμπεραίνουμε ότι έμενε οικογένεια στο σπίτι. Άλλωστε και τα υπνοδομάτια με τα παιδικά κρεβάτια δείχνουν ότι υπήρχαν και νεαρά άτομα.

Ο συγκεκριμένος φωτογράφος, έχει ανακαλύψει και άλλα εγκαταλελειμμένα σπίτια στο Βέλγιο, όπως ένα σπίτι χειρούργου που το εγκατέλειψε χωρίς να ξέρουμε το γιατί.

Μάλλον θα μείνει και αυτό ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο για το εγκαταλελειμμένο σπίτι, που κρατάει το μυστικό του και δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε και πως έγινε..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 12 Νοεμβρίου 2017 10:13

Σχετικά Άρθρα: