X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Στρόβολος: Ψέμματα Τζιωνή, ζήλια αδελφού για τη σύζυγο και..το τατουάζ

Πολλά κόλπα και τεχνάσματα φαίνεται ότι κάνει ο Λοίζος Τζιωνής ύποπτος για τοστυγερό έγκλημα στο Στρόβολο στους ανακριτές της υπόθεσης αφού έδωσε μέχρι στιγμής 8-9 ανακριτικές καταθέσεις και κάθε φορά τους λέει διαφορετικά στοιχεία για τη διάπραξη του εγκλήματος.

Συγκεκριμένα πληροφορίες του Πολίτη, αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής μπορεί να έχει δώσει και 8-9 ανακριτικές καταθέσεις στις οποίες κάθε φορά λέει άλλα πράγματα και χαρακτηριστικά μας λέχθηκε πως εάν έδιναν πίστη σε όσα ισχυρίζεται σε έκαστη των καταθέσεων, για πολλά εκ των οποίων υπήρξε διερεύνηση χωρίς όμως να προκύψει οτιδήποτε, θα έπρεπε μέχρι τώρα να είχαν συλλάβει καμιά 50αριά άτομα.

Ο ύποπτος μάλιστα κατονόμασε τον 23χρονο ετεροθαλή αδελφό του, γιατί όπως ισχυρίστηκε υποψιαζόταν ότι του άρεσε η 21χρονη σύζυγος του Σάρα Σιάμς, η οποία τελεί ήδη υπό κράτηση και έχει καταθέσει σχετικά με την βία που αντιμετώπιζε από τον Τζιωνή στην διάρκεια της συμβίωσης τους, λεγόμενα τα οποία κατέρριψε στην επόμενη κατάθεση του.

Και ενώ συνέβαινε αυτό, σύμφωνα με αναφορές από το περιβάλλον τους στην Αστυνομία, ο Σολωμού του είχε παθολογική αγάπη, σε σημείο που στο αριστερό στήθος ο 23χρονος φέρει τατουάζ με το όνομα Loizos.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο Τζιωνής δεν ήταν μόνο χρήστης κοκαΐνης και διαφόρων ειδών αμφεταμινών αλλά και προμηθευτής, κυρίως στην Αγία Νάπα όπου εργαζόταν και η 21χρονη σύζυγος του. Σύμφωνα με την μαρτυρία της 21χρονης, ο Τζιωνής και ο 22χρονος έκαναν χρήση κοκαΐνης, ή crystal meth πριν την διάπραξη του άγριου φονικού του ζεύγους Χατζηγεωργίου στο Στρόβολο.

Για το έγκλημα κατά το οποίο σφαγιάστηκαν δύο άνθρωποι ουσιαστικά για το τίποτα, φαίνεται πως κάποιοι γνώριζαν από τα πρώτα 24ωρα ποιοι κρύβονταν από πίσω, αλλά δεν μιλούσαν στην Αστυνομία. Συγκεκριμένα τρεις ημέρες μετά, πρόσωπο που επικοινώνησε με άλλο πρόσωπο για να του παράσχει υπηρεσίες σχετικές με την επαγγελματική του ιδιότητα και γύρισε η κουβέντα στο άγριο φονικό, ο πρώτος του είπε ότι τη δολοφονία διέπραξαν δύο αδέλφια.

Εξάλλου επιμένουν οι πληροφορίες ότι άνοιξε ξανά ο φάκελος της υπόθεσης της ανεξιχνίαστης δολοφονίας του 77χρονου κρεοπώλη Γιώργου Σταύρου στις 18 Ιουνίου 2013 ενώ βρισκόταν στο κρεοπωλείο του στην Αγλαντζιά και τίποτα δεν αποκλείει να προκύψει κάποια έκπληξη.

Σχετικά Άρθρα: