X
    Κατηγορίες: Viral

Survivor 2: Ποιοι θα είναι οι νέοι παίκτες του πετυχημένου ριάλιτι

Μετά από την τεράστια επιτυχία που είχε το Survivor 1 στο κανάλι του ΣΚΑΙ, οι υπεύθυνοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον δεύτερο κύκλο με το Survivor 2. Οι αιτήσεις ξεπερνούν τις 70.000, αλλά ήδη έχουν γίνει κάποιες επιλογές και βρίσκονται σε συζητήσεις με τους υπόλοιπους που θα συμπληρώσουν τις ομάδες.

Ιωάννα Πηλιχού, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Χρήστος Χολίδης, Νίκος Αναδιώτης.

Το ριάλιτι θα ξεκινήσει σε λιγότερο από ένα μήνα και ο παρουσιαστής θα είναι και πάλι ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο Ακούν Ιλικαλί θα έχει πάλι στον Άγιο Δομίνικο και την πανέμορφη Εμινέ Γεσίρ που είναι όπως όλοι ξέρουμε διευθύντρια στα Survivor Ελλάδας – Τουρκίας αλλά και το δεξί χέρι του παραγωγού της Ακούν Μίντια.

Στέλιος Κρητικός, Μαρία Λεκάκη, Γιάννης Βαρδής, Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Λίγες ημέρες έμειναν να τελειώσουν οι ετοιμασίες του στίβου μάχης και οι φήμες λένε ότι το ριάλιτι θα είναι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο στα αγωνίσματα και στην διαδικασία. Για κάποιους λένε ότι είχαν δηλώσει συμμετοχή και στο Survival του Epsilon, αλλά μετά από συζητήσεις δεν τα βρήκαν. Να μην σας κρατάμε σε αγωνία όμως και να σας πούμε ποιοι θα είναι οι παίκτες.

Δημήτρης Βλάχος, Ιωάννα Μπέλλα, Νίκη Πετρουλάκη, Νέρι Καστίγιο.

Τα σίγουρα ονόματα που θα συμμετάσχουν σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, είναι:

Στέλιος Κρητικός, Γιάννης Βαρδής, Ιωάννα Πηλιχού, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κόνυ Μεταξά, Όλγα Φαρμάκη, Δημήτρης Βλάχος, Νίκος Αναδιώτης, Μαρία Λεκάκη, Χρήστος Χολίδης, Άνθιμος Ανανιάδης και ίσως δούμε στο παιχνίδι και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Κόνυ Μεταξά, Γιάννης Αμανατίδης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Όλγα Φαρμάκη.

Από διαρροές μάθαμε ότι τρεις ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια και είναι οι:

Γιάννης Αμανατίδης, Νέρι Καστίγιο, Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Ακούγεται επίσης και το όνομα της Δανάης Γεωργαντά από το Next Top Model, της αθλήτριας Ιωάννας Μπέλλα και της Νίκης Πετρουλάκη, αδελφή της γυμνάστριας Ελένης Πετρουλάκη.

Στην αρχή το ριάλιτι θα προβάλλετε από τον ΣΚΑΙ 4 φορές την εβδομάδα. Δηλάδη Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με τρίωρη μετάδοση και οι ώρες θα είναι από τις 9:00 έως τις 12:00 μμ. Να δούμε αν θα κάνει τα ίδια νούμερα τηλεθέασης με το Survivor 1. Υπομονή λίγες μέρες..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 30 Δεκεμβρίου 2017 19:10

Σχετικά Άρθρα: