X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Σκοπιανό: Συναντήσεις Κοτζιά με πολιτικούς αρχηγούς, όχι από Μητσοτάκη

Ενημερωτικό κύκλο συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς, αρχίζει από αύριο Μεγάλη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Η ενημέρωση αφορά τις εξελίξεις σχετικά με την ονομασία στο Σκοπιανό, μετά την τριήμερη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών στην Βιέννη με τον υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ Νικολά Ντιμιτρόφ και τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, την περασμένη Παρασκευή.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις θα ξεκινήσουν αύριο Μεγάλη Δευτέρα, που στις 12:00 το μεσημέρι ο Νίκος Κοτζιάς θα συναντήσει στον Περισσό τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ για αύριο το απόγευμα θα συναντήσει τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Για την Μεγάλη Τρίτη αναμένεται συνάντηση του κ. Κοτζιά με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά ενώ την ίδια ημέρα το απόγευμα στις 6:00, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει καμία αντίρρηση να ενημερωθεί απευθείας από τον πρωθυπουργό για οποιοδήποτε εθνικό θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς θα συναντηθεί με τον τομεάρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο μετά την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, για την σχετική ενημέρωση.

Σχετικά Άρθρα: