X

Μην αφήνετε την γυναίκα σας να ψάξει το κινητό σας..

Μια πτήση της Κατάρ Αιργουέϊς στην Ινδονησία έπρεπε να κάνει μια στάση έκτακτης ανάγκης όταν μία επιβάτης που ήταν ελαφρώς.. μεθυσμένη, ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της την απατούσε.

Κατά την διάρκεια της πτήσης, ο άνθρωπος πήρε έναν υπνάκο που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ενώ κοιμόταν στο κάθισμα του αεροπλάνου, η γυναίκα του που καθόταν ακριβώς δίπλα του, άρπαξε το τηλέφωνό του, κράτησε το δάχτυλό του στο κουμπί για την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και το ξεκλείδωσε.

Αφού έκανε περαντζάδα στα μηνύματα του, βρήκε κάποια ύποπτα και ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της την απάτησε με κάποια άλλη. Οι Times της Ινδίας, αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε πιεί αρκετά αλκοολούχα ποτά από την ώρα που μπήκαν στο αεροπλάνο και μάλλον για αυτό βρήκε το θάρρος να κάνει αυτά που έκανε. Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπάει τον σύζυγό της, αλλά και τα αναστατωμένα μέλη του πληρώματος, που προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν.

Το μαχητικό ζευγάρι, ήταν σε οικογενειακές διακοπές με συγγενείς και το μικρό παιδί τους. Η κατάσταση ήταν τόσο άσχημη, που η πτήση άλλαξε πορεία και προσγειώθηκαν σε ένα αεροδρόμιο στην Τσενάϊ της Ινδίας, προκειμένου να κατεβάσουν το ζευγάρι από το αεροπλάνο, γιατί το πλήρωμα δεν μπορούσε να τους χωρίσει και οι επιβάτες άρχισαν να διαπληκτίζονται μεταξύ τους.

Η υπόλοιπη οικογένεια συνέχισε την πτήση χωρίς αυτούς, και όταν το θερμόαιμο ζευγάρι κατέβηκε, συνέχισαν το ταξίδι τους. Όσο για το twitter.. κάνει χρυσές δουλειές. Γενικά συμβαίνουν τα πιο παράξενα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, άλλες φορές ευτράπελα και άλλες φορές αστεία, όπως με τους επιβάτες στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 26 Νοεμβρίου 2017 15:48

Σχετικά Άρθρα: