X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο: Μοναστηράκι – Ηθοποιός και ταξιτζής στο ταχυφαγείο

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την τηλεοπτική εκπομπή «Μαζί σου», που προβάλλεται στο ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου και μας δείχνει σημεία από την παραμονή του ηθοποιού και του οδηγού ταξί στο ταχυφαγείο στο Μοναστηράκι. Αυτός είναι ο δεύτερος σταθμός στη μακρά κούρσα του οδηγού ταξί με επιβάτη τον κατηγορούμενο ηθοποιό. Είναι το ταχυφαγείο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρονται και οι δύο στις καταθέσεις τους, ότι σταμάτησαν κάποου στο Μοναστηράκι.

Η υπόθεση αυτή έχει ακόμα πολλά κενά και αναφέρεται στον βιασμό του 24χρονου οδηγού ταξί όπως κατήγγειλε ο ίδιος, από τον 29χρονο γνωστό ηθοποιό μετά από μία διαδρομή που είχαν με το ταξί και όπως καταγγέλλει ο οδηγός του ταξί, ο ηθοποιός του έριξε στον καφέ υπνωτικό σε υγρή μορφή, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρεθεί σε μία κατάσταση που δεν είχε αντίληψη για το τι συνέβαινε, όπως και ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, είναι 13 Νοεμβρίου και το ρολόι στην κάμερα κλειστού κυκλώματος του καταστήματος, δείχνει περίπου 8-25 το απόγευμα. Δεν είναι σαφές, αν η ώρα που αναγράφεται είναι η σωστή, ή αν όλα όσα κατεγράφησαν συνέβησαν λίγο αργότερα. Σε αυτό το σημείο συμφωνούν και οι δύο στις καταθέσεις τους, ότι σταμάτησαν στο συγκεκριμένο μαγαζί και έφαγαν κάτι πρόχειρο μαζί στο Μοναστηράκι.

Ο άνδρας που βλέπετε με το κόκκινο μπουφάν, είναι ο ηθοποιός. Ο άνδρας με το μαύρο, είναι ο οδηγός ταξί. Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει και οι δύο άνδρες, ο ηθοποιός θέλησε να σταματήσει κάπου για να φάει κάτι πρόχειρο. Άγνωστο, ποιος από τους δύο πρότεινε το συγκεκριμένο μαγαζί. Πάντως σύμφωνα με όσα μας λέει ο άνθρωπος που τους είδε και τους σέρβιρε, τουλάχιστον ο οδηγός ταξί είχε πάει εκεί και άλλες φορές και ο οδηγός τον ρώτησε αν τον θυμάται.

Σύμφωνα πάντα με τον υπάλληλο του ταχυφαγείου και όπως βλέπουμε και στο βίντεο, πρώτος μπαίνει στο κατάστημα ο οδηγός ταξί. Πλησιάζει τον ιδιοκτήτη και τον ρωτάει που είναι η τουαλέτα. Ο ιδιοκτήτης, του δείχνει με ένα νεύμα και τρία λεπτά αργότερα, μπαίνει ο ηθοποιός που είναι ο άνδρας με το κόκκινο μπουφάν και στα χέρια του κρατάει μια άσπρη τσάντα. Πηγαίνει προς τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Προφανώς, ψάχνει να δει τι θα φάει. Αργότερα, κατευθύνονται στην άλλη άκρη του καταστήματος και για λίγο χάνονται από το οπτικό πεδίο στην κάμερα.

– Και οι δύο μαζί ήρθαν, ναι.. Μίλαγαν σαν να γνωρίζονται, ναι.. Μπήκε ο ένας στην τουαλέτα, μπήκε ο άλλος, τους έδωσα τα σάντουιτς και φύγανε. Πολύ άνετοι μου φάνηκαν και οι δύο. Δεν μου φάνηκαν να είχαν κάνει κάποια χρήση.

– Θυμάστε ποιος πλήρωσε?

– Νομίζω.. ο ηθοποιός, με κάρτα από ότι θυμάμαι. Δεν θυμάμαι τι λέγανε, δεν είχαν όμως κάποια συζήτηση τρομερή. Δηλαδή, μόνο μπήκαν στην τουαλέτα, ήταν αυτά που σχολίασε στην δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ ο υπάλληλος που εξυπηρέτησε τον οδηγό ταξί και τον ηθοποιό.

Στο μεταξύ, ο οδηγός του ταξί βγαίνει από την τουαλέτα. Έχουν περάσει περίπου τριάμισι λεπτά. Πηγαίνει προς την έξοδο. Μετά από περίπου πέντε λεπτά, ξαναβλέπουμε τον ηθοποιό και τον οδηγό, μέσα στο κέντρο του μαγαζιού. Ο ηθοποιός προπορεύεται. Με αργά βήματα, τον ακολουθεί ο οδηγός.

Ο ηθοποιός αρχικά, κατευθύνεται προς την έξοδο, αλλά αμέσως μετά γυρνά και πηγαίνει προς την τουαλέτα. Ο οδηγός τον περιμένει και μιλάει στο τηλέφωνο. Η παραμονή των δύο ανδρών στο κατάστημα, κράτησε περίπου δέκα λεπτά. Όπως θυμάται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, το ταξί ήταν παρκαρισμένο απέναντι από το μαγαζί του. Εκεί επιβιβάστηκαν οι δύο άνδρες και έφυγαν.

Δείτε το βίντεο με τον οδηγό ταξί και τον ηθοποιό, στο ταχυφαγείο στο Μοναστηράκι:

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 27 Νοεμβρίου 2018 19:40

Σχετικά Άρθρα: