X
    Κατηγορίες: Viral

Πασχαλινό σοκολατένιο αυγό 80 κιλών έφτιαξαν στο Ντουμπάι

Αυτό το Πάσχα στο Ντουμπάι αποφάσισαν να απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την σοκολάτα και ειδικά τα σοκολατένια αυγά.

Έτσι, ο σεφ Ρομέιν Καστέτ, που είναι υπεύθυνος για τις γευστικές δημιουργίες του ξενοδοχείου Φέρμοντ Ντουμπάι, από τα πολυτελέστερα μέσα στην πόλη, αποφάσισε να φτιάξει ένα αυγό που θα αφήσει ιστορία.

Το πρόβλημα είναι μόνο, ότι αυτό το σοκολατένιο αριστούργημα που είναι το μεγαλύτερο σοκολατένιο αυγό που έχει φτιαχτεί στο Ντουμπάι, ζυγίζει 200 ​​κιλά και έχει πάνω από 436.000 θερμίδες.

Το αυγό θα βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου μέχρι το Πάσχα του 2018 και δεν θα το γευθεί κανένας όπως δήλωσαν. Μετά θα αποσυρθεί και είναι άγνωστο αν θα χρησιμοποιηθεί σε άλλα γλυκά η σοκολάτα του.

Το τεράστιο αυγό για τον εορτασμό του Πάσχα, πήρε 4 εβδομάδες στον αρχιμάγειρα Ρομέιν Καστέτ για να το φτιάξει και είναι χειροποίητο. Όσο για το είδος της σοκολάτας για όσους ενδιαφέρονται.. έχει παρασκευαστεί με μαύρη πικρή σοκολάτα.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου, αλλά και αυτοί που το επισκέπτονται για να πιούν καφέ, δεν χάνουν την ευκαιρία να βγάλουν σέλφι δίπλα στο αυγό και αν είναι τυχεροί και με τον σεφ, για να το ανεβάσουν στο Instagram.

Διακοσμημένο σε ανοιξιάτικες χρωματικές αποχρώσεις του ροζ και του κίτρινου, αυτό το πολυτελές αυγό είναι βέβαιο ότι θα σας φέρει στην εορταστική διάθεση για το Πάσχα, που είναι πολύ κοντά!!

Σχετικά Άρθρα: