X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Τουρκία: Εκλογές – Το καινούργιο τηλεοπτικό σποτ του Ερντογάν

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία και όσο πάει μεγαλώνει η αγωνία για τον σουλτάνο. Εκτός από τις μεγάλες υποσχέσεις που δίνει στους πολίτες της χώρας του, δεν παραλείπει να τους ενημερώνει με μεγαλειώδη βιντεάκια για την ανοδική πορεία της Τουρκίας αφού εκλεγεί για άλλη μια φορά.

Στο καινούργιο του βίντεο, παντρεύει και πάλι την παράδοση με το τώρα και το μέλλον και δεν παραλείπει να δείξει και την μέχρι τώρα πρόοδο της Τουρκίας στον τουρισμό, ενώ ακούγεται και η φωνή του ηγέτη του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να λέει μεταξύ άλλων:

Είμαστε αυτοί που φωτίσαμε τις σκοτεινές νύχτες. Εϊ αγαπημένε έλα να περπατήσουμε. Έρχεται ένα νέο μέλλον, κοίτα τους ορίζοντες. Η ώρα είναι ώρα Τουρκίας , άιντε σήκω όρθιος. Να προχωρήσουμε με ένα όνειρο άλωσης. Να προχωρήσουμε μια μία αγάπη νίκης.

Η πατρίδα είναι η τιμή μας. Η σημαία είναι η τιμή μας. Θα υψωθεί η ημισέληνος δεν θα υποσταλεί η σημαία. Το δίκαιο είναι ο αγώνας μας. Να κοιτάς όπως η ημισέληνος. Άιντε σήκω όρθιος, η ώρα είναι ώρα Τουρκίας!, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σχετικά Άρθρα: