X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Γαλλία: Σύλληψη του πεθερού της Πίπα Μίντλετον για βιασμό ανηλίκων

Συνελήφθη ο πεθερός της Πίπα Μίντλετον που είναι η αδελφή της Κέιτ Μίντλετον συζύγου του πρίγκηπα Ουίλιαμ, με την κατηγορία βιασμού ανηλίκου.

Η Πίπα Μίντλετον παντρεύτηκε πέρσι τον Μάιο τον Τζέιμς Μάθιους, ο οποίος είναι χρηματιστής και γιος του κατηγορούμενου για βιασμό ανηλίκων.

Πρόκειται για τον Ντέιβιντ Μάθιους που τον συνέλαβαν άνδρες της μονάδας προστασίας ανηλίκων την περασμένη Τρίτη στις 27 Μαρτίου στη Γαλλία. Μετά την απολογία του 74χρονου άνδρα στον ανακριτή, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής αποφάσισαν από κοινού την προσωρινή του δίωξη και κράτηση.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και διάφορους περιορισμούς, τους οποίους δεν έχουν ανακοινώσει οι γαλλικές αρχές.

Σύμφωνα με τον Γαλλικό τύπο, αναφέρεται ότι ο Ντέιβιντ Μάθιους κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου με υπόθεση που χρονολογείται από το 1998-99 και για την οποία είχε κατατεθεί μήνυση το 2017.

Στην περίπτωση που αποδεικνύεται ένοχος για όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο, ο πεθερός της Πίπα Μίντλετον κινδυνεύει με κάθειρξη ακόμη και 15 χρόνων.

Ο Ντέιβιντ Μάθιους, κατηγορείται για δύο υποθέσεις βιασμού ανηλίκων. Η μία είναι το 1999 σε ξενοδοχείο στο Παρίσι και η δεύτερη είναι σε νησί της Καραϊβικής, όπου ο 74χρονος πλήρωνε για το ξενοδοχείο που διέμενε, το ποσό των 7.000 την βραδιά.

Η Γαλλική νομοθεσία, προβλέπει ότι η απαγγελία κατηγοριών παραπέμπει στην έναρξη της έρευνας επί της ουσίας που θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε έξι μήνες, ώστε να αποφασιστεί από την δικαιοσύνη εάν ο κατηγορούμενο θα παραπεμφθεί ή όχι σε δίκη.

Σχετικά Άρθρα: