X

Πως να ξεπεράσετε την αμηχανία του πρώτου ραντεβού

Όλα πήγαν καλά.. Μιλήσατε στο ίντερνετ, ανταλλάξατε τηλέφωνα, τα είπατε και τώρα ήρθε η μεγάλη στιγμή. Μην πανικοβάλεστε, όλα καλά θα πάνε. Όλοι το έχουμε ζήσει αυτό και κάποιες φορές, γιατί όχι? το απολαύσαμε. Χαλαρώστε λοιπόν και διαβάστε τι πρέπει να κάνετε στο πρώτο ραντεβού..

1. Μοιραστείτε τα ενδιαφέροντα σας μαζί της.
Πείτε της για πράγματα που σας αρέσουν πχ. ταινίες, μουσική και γενικά για τα χόμπυ σας. Απαραίτητο είναι να μην την πάρετε μονότερμα και σας περάσει για επιδειξιομανή, αλλά να την ρωτήσετε και για τις δικές της προτιμήσεις. Αφήστε να εννοηθεί, ότι θα μοιράζεστε μαζί τα θέλω σας..

2. Προσέξτε τον τρόπο που της μιλάτε.
Άλλο στο τηλέφωνο και στο ίντερνετ. Η προσωπική επαφή και ειδικά η πρώτη συνάντηση είναι το κλειδί για την σχέση. Η πρώτη εντύπωση δύσκολα αλλάζει. Προσέξτε τον τρόπο που της μιλάτε. Οι γυναίκες όσο προχωρημένες και να είναι, δεν θέλουν άνδρες που να τους μιλάνε χυδαία, τουλάχιστον όχι από την αρχή και αν το θέλουν θα είναι μόνο στις ερωτικές στιγμές. Είσαστε στο πρώτο ραντεβού με κοπέλλα και όχι με τους φίλους σας.

3. Μιλήστε της για πράγματα που σχεδιάζετε να κάνετε.
Δείξτε ότι είστε ένας άνδρας με πρόγραμμα και μιλήστε της για ταξίδια που σκέπτεστε να κάνετε. Ρωτήστε την αν έχει πάει και εκείνη εκεί και αν δείτε ότι πάει καλά γενικά η κατάσταση, πείτε της ότι ωραία θα ήταν να πηγαίνατε μαζί. Θα νοιώσει ότι σας εντυπωσίασε και σκέπτεστε να συνεχίσετε μαζί της. Τίποτα δεν σας δεσμεύει φυσικά..

4. Μοιραστείτε μαζί της ένα μυστικό σας.
Δεν λέμε να της αποκαλύψετε τα πάντα για την ζωή σας, αλλά δείξτε της ότι την εμπιστεύεστε σε κάτι απλό. Ένα σχόλιο για τον προιστάμενο στη δουλειά σας ή κάτι που σκέπτεστε να κάνετε αλλά δεν είναι σίγουρο, γιαυτό και δεν το λέτε πουθενά ακόμα. Εκείνη είναι άλλο.. Μην σχολιάσετε όμως άτομα που τα ξέρει γιατί μπορεί να σας περάσει για κουτσομπόλη ή.. να τους τα μεταβιβάσει. Δεν την ξέρετε τόσο καλά ακόμη.

5. Κλασική τακτική το κομπλιμάν.
Σε όλες τις γυναίκες αρέσει το κομπλιμεντάρισμα. Πείτε της ότι την βρίσκετε πιο όμορφη από όσο περιμένατε, ότι σας αρέσει το ντύσιμο της και εννοείται ότι ταιριάζει με το ωραίο της σώμα. Τα μαλλιά της τα βρίσκετε υπέροχα και κάτι ακόμα. Κοιτάξτε την στα μάτια και πείτε της ότι θέλετε να την ξαναδείτε.. Καλή επιτυχία!!

Σχετικά Άρθρα: