X
    Κατηγορίες: Viral

Αστυνομικοί έδειραν γυναίκα στις τουαλέτες γιατί την πέρασαν για τρανσέξουαλ

Η 54χρονη κάτοικος της Σαρλότ στη Νότια Καρολίνα Linda Hovensky, φυλακίστηκε για πάνω από πέντε ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα του Charlotte-Mecklenburg, επειδή δεν μπορούσε να αποδείξει ότι είναι γυναίκα. Την άφησαν ελεύθερη όταν πήγε μια φίλη της εκεί και εγγυήθηκε για εκείνη ότι είναι γυναίκα και όχι τρανσέξουαλ.

Οι αστυνομικοί την είδαν που έμπαινε μέσα στις γυναικείες τουαλέτες σε πολυκατάστημα και πριν ακόμα τελειώσει την έβγαλαν έξω σέρνοντας, με τα παντελόνια κάτω και την ξυλοκόπησαν άγρια μπροστά στον κόσμο που είχε μαζευτεί για να δει τι συμβαίνει.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους η παθούσα, την ώρα που ήταν στην τουαλέτα οι αστυνομικοί άρχισαν να φωνάζουν και της λένε να ανοίξει την πόρτα. Τους είπε να περιμένουν να τελειώσει αλλά εκείνοι παραβίασαν την πόρτα, την άρπαξαν και με κατεβασμένα παντελόνια και εσώρουχο την έσυραν έξω.

Η γυναίκα αιστάνθηκε χάλια και ντροπή, γιατί ο κόσμος προσπαθούσε να καταλάβει αν ήταν γυναίκα ή τρανσέξουαλ, όπως φώναζαν οι αστυνομικοί. Την έριξαν κάτω στο πάτωμα και την κλωτσούσαν στα γεννητικά της όργανα.

– Προσπάθησα να αμυνθώ και τους παρακαλούσα να με αφήσουν να ανεβάσω τουλάχιστον τα παντελόνια μου, αλλά εκείνοι συνέχισαν να με χτυπούν και να με βρίζουν είπε η Λίντα στους τοπικούς δημοσιογράφους με δάκρυα .

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους, είπαν ότι ήταν υστερική, ότι αρνήθηκε να βγει ειρηνικά από την τουαλέτα και να εξηγήσει ήρεμα ότι ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα και να διεκδικήσει τα δικαιώματά της. Η δικηγόρος της είπε ότι προσπάθησε να το κάνει και δεν την άφησαν, γιαυτό και την έβγαλαν έξω με τα παντελόνια κάτω.

Την ώρα που την έσερναν και την χτυπούσαν, έχασε και το πορτοφόλι της που εκτός από τα χρήματα που είχε μέσα, ήταν η ταυτότητα της και το δίπλωμα οδήγησης. Άρα πως να αποδείξει ότι είναι γυναίκα?

Ο νόμος στην Νότια Καρολίνα, απαγορεύει στους πολίτες να χρησιμοποιούν τουαλέτες που δεν ταιριάζουν με το φύλο που αναγράφεται στα πιστοποιητικά γέννησής τους, ή στην ταυτότητα τους και οι τρανσέξουαλ δεν έχουν δικαίωμα να πάνε σε τουαλέτες που δεν ταιριάζουν στο φύλλο που έχουν επιλέξει να γίνουν.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 9 Δεκεμβρίου 2017 05:57

Σχετικά Άρθρα: