X

Η διάρκεια του σεξ ανά τον κόσμο

Η διάρκεια στο σεξ παίζει μεγάλο ρόλο στο ζευγάρι, αλλά εξαρτάται από τις συνθήκες και από τον χρόνο που έχουν στην διάθεση τους οι δύο εραστές.

Τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά για παράδειγμα, είναι μάλλον απίθανο να κάνουν σεξ το βράδυ. Αυτό συμβαίνει λόγω κούρασης και επειδή ασχολούνται με τα παιδιά τους μέχρι αργά. Έτσι, οι περισσότεροι επιλέγουν το σεξ το πρωι που είναι και η καλύτερη ώρα από πολλές απόψεις.

Το πρωινό σεξ όμως πρέπει να γίνει στα μουλωχτά για να μην ακουστούν και γρήγορα για να ετοιμαστούν μετά να πάνε στην δουλειά τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό το ζευγάρι κάνει σεξ απλώς για να καλύψει τις βιολογικές του ανάγκες, ή ότι δεν έχουν αντοχές.

Αντίθετα, δύο ελεύθεροι άνθρωποι που είναι σε σχέση, έχουν πολύ χρόνο στη διάθεση τους και ο στόχος τους είναι πως θα ευχαριστήσουν περισσότερο τον/την σύντροφο τους. Χωρίς πάλι αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει απαραίτητα συναίσθημα μεταξύ τους.

Από έρευνες που έχουν γίνει, η διάρκεια στο σεξ μεταξύ των ζευγαριών ποικίλει από χώρα σε χώρα. Οι ερευνητές συμπεραίνουν ότι δεν είναι μόνο το ταμπεραμέντο, αλλά παίζει ρόλο πολλές φορές και ο τρόπος ζωής.

Στη Δανία και στην Αμερική για παράδειγμα που οι περισσότεροι κλείνονται στα σπίτια τους νωρίς, η διάρκεια στο σεξ μεταξύ ζευγαριών είναι μεγαλύτερη. Στην Αφρική όμως, που έρχονται και τελευταίοι, ίσως να παίζουν ρόλο και οι άσχημες συνθήκες διαβίωσης και διατροφής.

Δείτε τον πίνακα και σκεφτείτε αν μετά από την έρευνα είμαστε στην θέση που μας αξίζει σαν εραστές.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 26 Δεκεμβρίου 2017 12:18

Σχετικά Άρθρα: