X

11 δώρα που θα αρέσουν στην κοπέλα σας για τις γιορτές

Πλησιάζουν οι γιορτές και πρέπει να σκεφτούμε από τώρα τι δώρο θα πάρουμε στην κοπέλα μας, για να αποφύγουμε το τρέξιμο την τελευταία στιγμή. Όταν αγοράσουμε ένα δώρο βιαστικά, ή θα δώσουμε περισσότερα χρήματα από αυτά που είχαμε προγραμματίσει, ή θα πάρουμε κάτι απλώς για να το πάρουμε. Το θέμα είναι όμως να της κάνουμε ένα δώρο που θα της αρέσει και να καταλάβει πως το διαλέξαμε ειδικά για εκείνη.

Οι γυναίκες είναι λίγο περίεργες στο θέμα των δώρων. Θέλουν να ξέρουν ότι ο σύντροφος τους το διάλεξε μετά από πολύ σκέψη και προσπάθεια για να βρει αυτό που της ταιριάζει, αλλά και να καταλάβουν ότι μέσα από την σχέση τους, εκείνος έχει την ικανότητα να διαβάζει το μυαλό της, όσον αφορά τις ανάγκες της.
Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι ακριβό, γιατί αφενός θα την.. καλομάθετε και αφετέρου θα την αναγκάσετε κατά κάποιον τρόπο να σας το ανταποδώσει και μπορεί να μην έχει την δυνατότητα. Ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε με τις ιδέες που θα σας προτείνουμε!!

1. Ρολόϊ
Το πρώτο πράγμα που θα σας προτείνουμε είναι φυσικά ένα ρολόϊ. Κάθε φορά που θα κοιτάζει την ώρα θα σας θυμάται και συγχρόνως, δεν θα έχει δικαιολογία να αργεί στα ραντεβού σας. Στην αγορά υπάρχουν ρολόγια σε πολύ λογικές τιμές, το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να ταιριάζει με το στυλ του ντυσίματος της.

2. Καλλυντικά
Ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σε ένα σετ καλλυντικών? Μην της πάρετε κρέμες κλπ, αλλά προτιμήστε κάτι για μακιγιάζ. Σκιές, κραγιόν και προς θεού όχι κολώνια. Κάποιες πιστεύουν ότι η κολώνια είναι χωρισμός. Υπάρχει η συνήθεια να σας δώσει ένα νόμισμα για να ξορκίσει την.. ιδέα του χωρισμού, αλλά καλύτερα αποφύγετε την. Αν δεν ξέρετε τι ακριβώς να της πάρετε, μπορείτε να καταφύγετε σε ένα ωραίο σετ μπάνιου με αφρόλουτρο, σαμπουάν και όλα τα υπόλοιπα. Κυκλοφορούν σε πολύ ωραίες συσκευασίες και είναι οικονομικά.

3. Λουλούδια
Είναι η εύκολη λύση της τελευταίας στιγμής, αλλά για γιορτινό δώρο δεν είναι ότι το καλύτερο. Αρέσουν σε όλες τις γυναίκες τα λουλούδια, αλλά θα μπορούσατε να τα συνδιάσετε με κάποιο άλλο μικρό δώρο, ή ένα κουτί με τα αγαπημένα της σοκολατάκια. Τα δώρα που μένουν είναι τα καλύτερα και όχι τα αναλώσιμα.

4. Στυλό
Αν η δουλειά της είναι τέτοια που θα το χρησιμοποιεί συχνά, το στυλό είναι μια πολύ καλή ιδέα για να της το χαρίσετε. Θα το έχει πάντα στην τσάντα της και το πρωϊ που θα το βγάζει στο γραφείο της για να το χρησιμοποιήσει, θα είναι σαν να της λέτε μία καλημέρα. Αν διαλέξετε στυλό, φροντίστε να είναι κάτι που να παίρνει ανταλλακτικό.

5. Πορτοφόλι
Αν το πορτοφόλι δεν είναι ήδη αγαπημένο της δώρο από την κολλητή της ή από κάποιο συγγενικό της πρόσωπο, προλάβετε να της το πάρετε εσείς. Βάλτε της μέσα και ένα νόμισμα και πείτε της ότι αυτό θα της φέρει γούρι και θα είναι πάντα γεμάτο. Θυμήστε της επίσης μεταξύ αστείου και σοβαρού, ότι να μην κάνει σπατάλες, γιατί αδειάζει γρήγορα.

6. Κόσμημα
Τα οικονομικά σας θα κρίνουν αν μπορείτε να της πάρετε ένα χρυσό κόσμημα. Γενικά όμως οι γυναίκες και ειδικά οι νέες κοπέλες, προτιμούν τα φο κοσμήματα που τα φοράνε χωρίς να τις νοιάζει και πολύ αν χαλάσουν ή αν τα χάσουν. Το δικό σας βέβαια θα το προσέχει σαν τα μάτια της, δεν υπάρχει αμφιβολία και δεν θα το χάσει ποτέ. Είναι καλή επιλογή να της πάρετε κάποιο λεπτό κόσμημα για τον λαιμό, που θα το φοράει συνέχεια ακόμα και σε συνδυασμό με τα άλλα που έχει ήδη.

7. Εσώρουχα
Σίγουρα θα ξετρελλαθεί, γιατί οι γυναίκες όσα εσώρουχα και να έχουν θέλουν περισσότερα. Είναι κάτι που θα τα χαρείτε και εσείς μαζί της. Φροντίστε μόνο να κοιτάξετε διακριτικά, για να μην την ρωτήσετε και χαλάσετε την έκπληξη, τι νούμερο φοράει. Εκτός από στρινγκάκια και σουτιέν, μπορείτε να της πάρετε ένα σέξυ δαντελλένιο κορμάκι που θα τελειώνει σε ζαρτιέρες και ένα ζευγάρι κάλτσες. Να είστε σίγουρος ότι θα ξετρελλαθεί.

8. Κινητό
Τα κινητά στις περισσότερες γυναίκες είναι ελαφρώς χτυπημένα και γρατσουνισμένα. Γιατί? Είναι απλό, τους πέφτουν συχνά από απροσεξία κάτω. Αν δείτε ότι το δικό της δεν είναι σε καλή κατάσταση, ρίξτε μια ματιά στην αγορά σχετικά με τις τιμές. Καλή ιδέα είναι να της πάρετε ένα κινητό σχετικά οικονομικό, αλλά να το συνδιάσετε με μία χαρούμενη θήκη που θα είναι για εμφάνιση αλλά και για προστασία.

9. Βιβλίο
Εξαρτάται αν διαβάζει. Το βιβλίο είναι ένα ιδιαίτερο δώρο και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα γυναικών. Σκεφτείτε επίσης αν εργάζεται και έχει ελεύθερο χρόνο για διάβασμα. Αν πάντως αποφασίσετε για βιβλίο και δεν ξέρετε τι να της πάρετε, ευπρόσδεκτο θα είναι ένα βιβλίο με την βιογραφία της αγαπημένης της σταρ, ή.. ένας οδηγός μαγειρικής.

10. Καφετιέρα
Θα την απαλλάξετε από την διαδικασία να σας φτιάχνει καφέ, που μπορεί να μην τον πετυχαίνει πάντα. Αν δεν έχει καφετιέρα, μπορείτε να της πάρετε κάποια που να ταιριάζει στα χρώματα της κουζίνα της. Υπάρχουν πολλές χαριτωμένες καφετιέρες για τον τύπο του καφέ που αρέσει και στους δύο. Είναι πάντα ένα ευπρόσδεκτο δώρο.

11. Μπρελόκ

Το μπρελόκ για τα κλειδιά της είναι κάτι χρήσιμο και θα την βοηθήσει να τα βρίσκει, χωρίς να τρώει χρόνο ψάχνοντας μέσα στην τσάντα της. Αν ήδη έχει και είναι σε καλή κατάσταση, πάρτε της ένα μπρελόκ που θα έχει μόνο τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Αν δεν έχει αυτοκίνητο, δεν σας συνιστούμε να της πάρετε, αλλά δείτε κάτι άλλο από την λίστα που σας δώσαμε..

Και μην ξεχνάτε, για ό,τι διαλέξετε να ζητήσετε να σας βάλουν κάρτα αλλαγής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα της αρέσει, αλλά αν είναι ρούχο μπορεί να θέλει άλλο νούμερο. Καλή επιτυχία!!

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 11 Μαρτίου 2018 17:25

Σχετικά Άρθρα: