X
    Κατηγορίες: Auto

Ferrari 812 Superfast του 2018

Εάν υπήρχε ένα βραβείο που θα δινόταν για το ομορφότερο αυτοκίνητο στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, σίγουρα θα το κέρδιζε το Ferrari 812 Superfast. Το πάντα μοναδικό κόκκινο χρώμα του, που καμμία άλλη εταιρεία δεν μπόρεσε να αντιγράψει στο απόλυτο.

Το Ferrari 812 Superfast έχει παρουσιαστεί πλέον επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2017. Το Superfast αντικαθιστά το Ferrari F12 ως το ταχύτερο μπροστοκίνητο αυτοκίνητο της Ferrari, το GT V12. Το μοντέλο της Ferrari 812 έκλεψε την παράσταση στο show floor.

Δεν είναι μόνο το γρηγορότερο αυτοκίνητο που θα φορέσει όπως πάντα το λογότυπο του Prancing Horse, αλλά είναι επίσης η πρώτη Ferrari που έρχεται με ηλεκτρικό τιμόνι για πρόσθετη ευελιξία. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο η Ferrari θα μπορούσε να είναι πιο ειλικρινής στην ονομασία του αυτοκινήτου είναι αν το ονόμαζαν το 812 Superfast και το Looks Good Doing, δεδομένου του αισθητά κομψού και αεροδυναμικά ολισθηρού αμαξώματος.

Το Ferrari 812 Superfast, παίρνει έναν καινούργιο κινητήρα V12 6.5 λίτρων και βγαίνει με το εκπληκτικό σύνολο των 789 ίππων. Το V12 παραμένει μεσαίο μπροστά, τοποθετημένο δίνοντάς του μια μοναδική θέση στην αγορά, εκτός από άλλα πολυτελή GT αυτοκίνητα. Η μέγιστη ροπή είναι 718 Nm. Η απόδοση περιλαμβάνει μέγιστη ταχύτητα, μεγαλύτερη των 340 χλμ την ώρα.

Το 812 Superfast παίρνει ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με νέες σχέσεις μετάδοσης, μειωμένους χρόνους μετατόπισης και μεγαλύτερη απόκριση του γκαζιού. Το ξηρό βάρος με ελαφρύ προαιρετικό εξάρτημα είναι 1.525 kg. Η κατανομή βάρους αναφέρεται σε 47-53% εμπρός / πίσω.

Δείτε τις φωτογραφίες από την παρουσίαση της Ferrari 812 Superfast, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 11 Μαρτίου 2018 16:56

Σχετικά Άρθρα: