X
    Κατηγορίες: Auto

Το Lexus LC 500 σπάει τους κανόνες

Η ιαπωνική μάρκα πολυτελείας Lexus επέλεξε να παρουσιάσει το τελευταίο της μοντέλο, το LC 500, μέσω μιας μεγάλης έκθεσης στην καρδιά της ζώνης αγορών της Σιγκαπούρης.

Η καινούργια προσέλκυση στα σπορ αυτοκίνητο είναι η Lexus LC 500. Το coupe LC είναι διαθέσιμο σε δύο παραλλαγές. Το LC 500 τροφοδοτείται από ένα V8 5-λίτρων που βγάζει 470 ίππους. Εξοπλισμένη με αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων, το σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι αρκετά ισχυρό για να κινεί το αυτοκίνητο στα 100km / h από στάση σε 4,7 δευτερόλεπτα και μπορεί να φτάσει σε τελική ταχύτητα 270km / h.

Οι οικολόγοι οδηγοί προτιμούν το LC Hybrid, το οποίο τροφοδοτείται από βενζινοκίνητο κινητήρα V6 3,5 λίτρων που συνδυάζεται με ηλεκτρικό κινητήρα 132kW

Αλλά αυτό που κάνει το αυτοκίνητο πραγματικά να απομακρύνεται από τους κανόνες, είναι η μοναδική τεχνολογία κιβωτίου ταχυτήτων που η Lexus αποκαλεί Multi-Stage Hybrid Transmission. Στην ουσία, το LC Hybrid διαθέτει δύο κιβώτια ταχυτήτων στο ίδιο αυτοκίνητο.

Μια συνεχώς μεταβλητή μετάδοση (CVT), συνδυάζεται με ένα τετρατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που λειτουργεί ταυτόχρονα για να προσομοιώνει μια μετάδοση 10 ταχυτήτων, αλλά με τα οφέλη της χαρακτηριστικής ομαλότητας και της αποδοτικότητας καυσίμου που γνωρίζουν τα υβριδικά Lexus.

Αλλά ίσως πιο εντυπωσιακό για μερικούς θα είναι ο φουτουριστικός σχεδιασμός του LC 500 μοιάζει εξαιρετικά παρόμοιο με το πρωτότυπο LF-LC που παρουσιάστηκε πριν από λίγα χρόνια.

Είναι ένα σπάνιο παράδειγμα ότι ένα αυτοκίνητο παραγωγής, μοιάζει συναρπαστικά με το μοντέλο της ιδέας, αλλά η Lexus σίγουρα φαίνεται να έχει επιτύχει αυτό το κατόρθωμα με το LC 500. Εάν υπάρχει ένα αυτοκίνητο που θα έχει την τεράστια δυνατότητα να αφήσει μια ανεξίτηλη εντύπωση σε όλες σας τις αισθήσεις, είναι το νέο Lexus LC.

Το Lexus LC δεν είναι απλά ένα κουπέ 2 + 2 που θα σας μαγέψει με την πανέμορφη αισθητική του, έχει τελειοποιηθεί από μια ομάδα με πάνω από από 4000 σχεδιαστές, μηχανικούς και τεχνικούς για να προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική οδηγική εμπειρία.

Το εξαιρετικά χαμηλό κέντρο βάρους της Lexus, είναι το τελευταίο κομμάτι της τεχνολογίας. Η λαβή της πόρτας, οι νεώτερες υπερ-μικρές λυχνίες LED των 3 προβολέων, οι ριζοσπαστικές νέες οπίσθιες ενδείξεις, το εσωτερικό του, όπως και η διακόσμηση από dan alcantara δέρμα.

Εν ολίγοις, το μοντέλο L, το οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα του κόσμου.

Σχετικά Άρθρα: