X

Φράσεις που απαγορεύεται να της πεις όταν τσακώνεστε

Άν πεις σε μια γυναίκα ότι την απάτησες, ας πούμε τώρα.. γιατί αυτό δεν ισχύει ποτέ για σένα που είσαι το υπόδειγμα του πιστού συντρόφου, μπορεί με το κατάλληλο μπλα μπλα να σε συγχωρήσει.

Όταν της πεις ότι ήταν κάτι που το έκανες μόνο μια φορά και γιατί η άλλη επέμενε, έ.. τότε είναι σχεδόν σίγουρο.

Μην κάνεις όμως ποτέ το λάθος να της πεις κουβέντες που για εκείνη χτυπάνε άσχημα και θα την πληγώσουν, ιδιαίτερα μέσα σε έναν τσακωμό σας. Είναι προτιμότερο να περιοριστείς στα βασικά και στο θέμα που έχετε να λύσετε.

Το πιο βαρύ είναι να της πείς ότι η πρώην σου ήταν καλύτερη και ειδικά στο σεξ. Δεν θα σου το συγχωρήσει ποτέ των ποτών.. Η πρώην είναι πάντα ο εφιάλτης της. Αν είναι και πιο όμορφη από εκείνη, που αυτό της έχει γίνει εμμονή, τότε θα σου δείξει αμέσως την πόρτα..

Το να της πείς ότι δεν την αγαπάς. Άρα τις άλλες φορές που της το έλεγες δεν το εννοούσες? Της έλεγες ψέμματα? Τώρα όταν το γυρίσεις πάλι και την διαβεβαιώνεις ότι την αγαπάς πως να σε πιστέψει?

Πρόσεξε να μην σχολιάσεις την εμφάνιση και το ντύσιμο της την ώρα του καβγά. Όλες οι γυναίκες είναι ανασφαλείς και θα την τσούξει πολύ το όποιο αρνητικό σχόλιο κάνεις και θα σου το κρατήσει. Δεν συγχωρούνται εύκολα αυτά τα σχόλια.

Μην θίγεις ποτέ την οικογένεια της. Είναι δικοί της άνθρωποι και θα είναι δική σου η απόφαση αν τους επιλέξεις και για δικούς σου συγγενείς. Ούτε να της πεις μέσα στον τσακωμό σας ότι εκείνοι την έβαλαν να κάνει ή να πει κάτι. Θα αιστανθεί ότι την βλέπεις σαν άτομο χωρίς βούληση.

Και το πιο σκληρό και ασυγχώρητο είναι να της πεις ότι θέλεις να χωρίσετε. Σκέψου το δύο φορές πριν το πεις, γιατί αν είναι τσαούσα και εγωίστρια, μπορεί και να το τηρήσει. Δεν είμαστε για καινούργιες αναζητήσεις τώρα.. Απάνω που είχαμε βρει τα χούγια της..

Σχετικά Άρθρα: