X

Να γιατί είναι καλύτερα να κάνετε έρωτα το πρωί

Αν δεν είστε πρωινός τύπος στο σεξ, ίσως και να αλλάξετε γνώμη αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Μετά από έρευνες σε πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα σε ομάδα 1.000 εθελοντών, αποδείχθηκε ότι η καλύτερη στιγμή της ημέρας για να κάνει σεξ είναι το πρωί.

Κάνοντας σεξ το πρωί ενισχύει τη διάθεσή σας και μειώνει την αρτηριακή σας πίεση, μειώνοντας το άγχος για την επόμενη μέρα.

Ακόμα καλύτερο γίνεται το πρωινό σεξ όταν το προηγούμενο βράδυ πιείτε ένα ποτήρι κρασί και πάτε κατευθείαν για ύπνο για να είστε ξεκούραστοι.

Αυτό το πρωινό άγγιγμα ανάμεσα στα σεντόνια μόλις βγει ο ήλιος, είναι εγγύηση ότι όχι μόνο θα απολαύσετε το πρωινό σεξ, αλλά θα έχετε και μεγαλύτερη ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας.

Η καλύτερη στιγμή για σεξ είναι στις 7.30 π.μ. και καλό θα είναι να έχουμε ξυπνήσει λίγο νωρίτερα, αλλά να μην έχουμε σηκωθεί από το κρεββάτι.

Το πρωί τα επίπεδα της τεστοστερόνης είναι στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ μετά από μια αγχωτική μέρα η διάθεση μας και η ενέργεια δεν είναι το ίδιο. Όταν κάνουμε σεξ, ενεργοποιούνται οι ενδορφίνες (οι ορμόνες της ευτυχίας) και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε πιο αισιόδοξοι για το υπόλοιπο της ημέρας μας, αλλά και να κρατήσει το πρωινό σεξ περισσότερη ώρα και με μεγαλύτερη ένταση.

Κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι το πρωινό σεξ μειώνει επίσης την πίεση του αίματος και τα επίπεδα άγχους, βοηθώντας σας να βελτιώσετε την υγεία της καρδιάς σας και τη γενική ευεξία.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 9 Ιανουαρίου 2018 20:26

Σχετικά Άρθρα: