X

5 τρόποι να την κατακτήσετε μέσω facebook

Στην εποχή μας το διαδίκτυο κερδίζει συνεχώς κόσμο και εκτός από το ότι θα περνάτε καλά, είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να κάνετε γνωριμίες. Μια καλή αρχή είναι το facebook και μετά όλα βρίσκονται..

1. Φίλοι στο facebook
Το πρώτο που πρέπει να κάνετε μόλις την γνωρίσετε είναι να την κάνετε φίλη σας στο facebook. Αν δεν έχετε? Εννοείται πως θα φτιάξετε, έστω ειδικά για εσάς τους δύο. Άλλωστε θα είναι ένας καλός τρόπος να δείτε πως κινείται, γιατί το facebook το θεωρεί ο καθένας προσωπικό του χώρο και εκφράζεται ελεύθερα χωρίς ενδοιασμούς.

2. Like
Κάντε της like. Δεν ξέρετε την μαγική σημασία αυτού του κλικ στις γυναίκες. Ειδικά στις φωτογραφίες της. Θα νοιώσει ότι είναι η ιδανική για εσάς. Θα γράφετε τα γνωστά. Κούκλα, θα ήθελα να ήμουν ο φωτογράφος σου κλπ. Αν δεν είναι και τόσο κούκλα δεν πειράζει, θα νοιώσει ότι είναι κούκλα στα μάτια σας και ότι μετράει γενικά. Μην ξεχνάτε ότι όλες οι γυναίκες έχουν ανασφάλειες.

3. Μην καθυστερείτε να της απαντήσετε
Μην τολμήσετε και καθυστερήσετε να της απαντήσετε όταν συνομιλείτε στο messenger. Το μυαλό της θα τρέξει ότι μιλάτε και αλλού και η πρώτη της κίνηση είναι να ψάχνει στη λίστα των φίλων σας. Αλλοίμονο στην φίλη σας που θα είναι online εκείνη την ώρα, αλλά και σε εσάς που θα σας ζητήσει να την διαγράψετε από την λίστα των φίλων σας.

4. Όχι σχόλια στις φίλες της
Είναι απαράδεκτο για εκείνη να κάνετε σχόλια σε φωτογραφίες και ποσταρίσματα σε φίλες της. Σας θέλει μόνο για τον εαυτό της. Είπαμε.. Είναι η μοναδική για εσάς, ή έτσι θα την κάνετε να νοιώσει..

5. Κοινά ενδιαφέροντα
Δείτε που έχει κάνει like, ποιοι τραγουδιστές της αρέσουν και τι μουσική ακούει. Βάλτε της ανάλογα τραγούδια στον τοίχο της, ανεξάρτητα με το αν σας αρέσουν ή όχι. Θα την εντυπωσιάσει το να έχετε τα ίδια γούστα και να ακούτε τα ίδια πράγματα, εντελώς τυχαία βέβαια..

Σχετικά Άρθρα: