X
    Κατηγορίες: Viral

Απίστευτη μεταμόρφωση γυναίκας σε κούκλα Barbie

Η Ουκρανή Valeria Lukyanova είναι μοντέλο και διάσημη για την την ομοιότητά της με την κούκλα Barbie. Για να ενισχύσει την ομοιότητα της με την Μπάρμπι, η Λουκιάνοβα χρησιμοποιεί ειδικό μακιγιάζ και φακούς επαφής επάνω στα φυσικά πράσινα μάτια της, που είναι σε ένα χρώμα που κυκλοφορεί ειδικά για εκείνη.

Το 2007, η Βαλέρια Λουκιάνοβα, κέρδισε στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς τον τίτλο “Miss Diamond Crown of the World”. Ήρθε πρώτη μεταξύ 300 διαγωνιζομένων γυναικών και έλαβε μέρος στην εκδήλωση αυτή, επειδή δεν απαγορευτόταν να πάρουν μέρος γυναίκες με πλαστικές επεμβάσεις.

Μετά το βραβείο, η Βαλέρια συνέχισε τις πλαστικές και τελικά κατάφερε να μοιάσει 100 % στο είδωλο της την Μπάρμπι. Δημοσιεύοντας φωτογραφίες της και βίντεο στο ίντερνετ, έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης την χαρακτήρισαν σαν την ζωντανή κούκλα Barbie. Όπως ισχυρίζεται, τρέφεται μόνο με χυμούς και φρούτα και πλέον οι κινήσεις της είναι σαν της κούκλας ακόμα και όταν είναι μόνη στο σπίτι της.

Έχει πτυχίο στην αρχιτεκτονική από το πανεπιστήμιο της Οδησσού, αλλά δεν το έχει ασκήσει ποτέ. Είναι παντρεμένη με τον επίσης Ουκρανό επιχειρηματία και παιδικό της φίλο Ντμίτρι Σκράμποφ και δεν θέλει σε καμμία περίπτωση να κάνει παιδιά.

Το 2014, η Βαλέρια, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο άνδρες έξω από το σπίτι της, αφού τις έστελναν ανώνυμες απειλές συνέχεια για δύο χρόνια. Έμεινε στο νοσοκομείο μία εβδομάδα και όταν βγήκε, ευτυχώς δεν είχε αλλοιωθεί καθόλου η εμφάνιση της.

Εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, η Λουκιάνοβα μετακόμισε από την Οδησσό στη Μόσχα και αργότερα στο Μεξικό όπου και ζει μέχρι σήμερα με τον άνδρα της.

Δείτε τις φωτογραφίες της και τα συμπεράσματα δικά σας αν αυτή είναι η κούκλα Barbie ή η Βαλέρια Λουκιάνοβα..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 20 Οκτωβρίου 2017 00:27

Σχετικά Άρθρα: