X
    Κατηγορίες: Viral

Πες μου τι καφέ πίνεις και θα σου πω ποιός είσαι..

Ο καφές είναι η πρώτη μας προτεραιότητα κάθε πρωί, αλλά και ένα απολαυστικό διάλειμμα κατά την διάρκεια της ημέρας. Ας τον απολαύσουμε όμως, χωρίς να σκεφτούμε την εκμετάλλευση στον καφέ σε κάποιες χώρες.

Η συνηθισμένη έκφραση “πάμε για καφέ” είναι ο ποιό σίγουρος τρόπος να της κάνετε πρόταση να βγείτε, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο καφές που πίνετε, δείχνει τον χαρακτήρα αλλά και τις συνήθειες σας. Ας δούμε λοιπόν σε ποιο τύπο άνδρα ανήκετε, εκτός και αν πίνετε ένα από τα υγιεινά ροφήματα των Starbucks..

Σκέτος Ελληνικός καφές
Αν επιμένεις να πίνεις σκέτο τον Ελληνικό καφέ σου, αυτό δείχνει πως είσαι χαρακτηριστικό δείγμα άνδρα με αποφασιστικότητα που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Ντόμπρος και ειλικρινής που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Λίγο παλιομοδίτης ίσως βέβαια για κάποιες, αλλά ένας δυναμικός άνδρας είναι κάτι που το θέλουν όλες. Αν πάλι είστε τυχερός και σας πει και το μέλλον σας, έ τότε πέτυχες διάνα..

Decaffeine με μαύρη ζάχαρη
Δείχνει λίγο εγωισμό και εμμονή με το τέλειο. Είσαι άτομο που έχεις τον έλεγχο σε ό,τι και αν κάνεις και προσπαθείς να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάνεις υγιεινές και σωστές επιλογές, γιατί ενδιαφέρεσαι για την υγεία σου και την καλή φυσική σου κατάσταση. Ενδιαφέρεσαι επίσης για υγεία των άλλων, την μητέρα φύση και το περιβάλλον. Πρόσεχε μόνο μην το παρακάνεις..

Φραπέ σκέτο ή με διάφορα πρόσθετα
Είναι σίγουρο ότι προτιμάς να κάνεις τη ζωή σου εύκολη και να δίνεις λύσεις στα προβλήματα χωρίς να πολυζορίζεσαι. Δεν νοιάζεσαι και τόσο για την ποιότητα γενικά, αλλά περισσότερο θέλεις να έχεις αυτό που θέλεις τη στιγμή που εσύ το θέλεις. Είσαι λίγο απρόθυμος στο να χάνεις τον χρόνο σου διαλέγοντας άλλο καφέ και απλώς θέλεις να έχεις κάποιο καφέ να πίνεις στο γραφείο σου την ώρα που δουλεύεις. Τον απολαμβάνεις όμως την ώρα που τον πίνεις και αφήνεις την φαντασία να ταξιδεύεις σε πράγματα που σε εξιτάρουν.

Espresso
Εργασιομανής και λίγο κυκλοθυμικός. Βιάζεσαι να πιεις τον καφέ σου, πολλές φορές στο πόδι και να συνεχίσεις την δουλειά σου. Πετυχημένος στον εργασιακό τομέα και ηγέτης. Άνθρωπος που του αρέσει να απολαμβάνει την διασκέδαση και θέλει να έχει χρήματα για να μπορεί να το κάνει. Άριστοι και έμπειροι εραστές που μένετε αξέχαστοι στις πρώην σας..

Φραπουτσίνο
Σου αρέσουν οι απολαύσεις και ιδιαίτερα στο φαγητό και στον καφέ. Μάλλον δεν σε απασχολούν οι θερμίδες γιατί ο φραπουτσίνο έχει πολλές, ή γιατί είσαι πολύ σίγουρος για την εμφάνιση σου και για την αποδοχή σου από τους άλλους.

Latte-Cappuccino με γάλα
Είσαι άνετος, χαρούμενος και θέλεις πάντα κάτι μοναδικό για εσένα. Δίνεις την βοήθεια σου πρόθυμα σε όποιον σου την ζητήσει και πάντα χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα. Είσαι αυτό που λέε μεγάλη ψυχή. Υπάρχει και λίγη επιπολαιότητα όμως και μπορεί να αλλάξεις εύκολα γνώμη για κάτι που είχες αποφασίσει και να κάνεις το τελείως αντίθετο την τελευταία στιγμή. Για τους λάτρεις αυτού του καφέ, σας πληροφορούμε ότι τώρα κυκλοφορεί και σε παραλλαγή που ονομάζεται selfieccino και μπορείτε να βλέπετε το πρόσωπο σας, πίνοντας τον.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 9 Ιανουαρίου 2018 18:49

Σχετικά Άρθρα: