X
    Κατηγορίες: Gossip

Ποιος είναι ο διάσημος σεφ χωρίς.. πτυχίο???

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μοιάζει με ανέκδοτο που όμως δεν είναι, αλλά αληθινή περίπτωση. Διάσημος μάγειρας και σεφ παρακαλώ, που εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση σε μεγάλα και γνωστά κανάλια, με πτυχία των πτυχίων, με δική του ιστοσελίδα, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει καν περάσει την πόρτα από ένα έστω εστιατόριο για να μάθει τις βασικές γνώσεις.

Πως θα τον γνωρίσετε? Δείτε τον τρόπο που κόβει τα διάφορα κρεατικά τον τρόπο που χειρίζεται τα διάφορα μαγειρικά σκεύη και.. τις γκάφες που κάνει. Επίσης, προσέξτε ότι δεν έχει καν τα στοιχειώδη περί καθαριότητας. Στον ίδιο πάγκο μαγειρικής, κόβονται τα κρέατα και αμέσως μετά χωρίς να καθαριστεί ο πάγκος, τα υπόλοιπα τρόφιμα. Ίσως δεν έχει ακούσει ότι υπάρχει και η σαλμονέλα..

Όσο για το να πλύνει αυτά που θα μαγειρέψει? Τι λέτε τώρα? Περιττό.. Πάντως υπάρχουν θαυμάστριες που λιώνουν για χάρη του. Για τα ωραία του μάτια. Δεν θα σας αποκαλύψουμε το όνομα, απλώς με λίγη προσοχή θα τον αναγνωρίσετε και.. θα καταλάβετε.

Το πιο αστείο στην υπόθεση με τον μάγειρα χωρίς πτυχίο, είναι ότι εμφανίστηκε σε γνωστή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή για να μαγειρέψει ένα κοτόπουλο και δεν μπήκε στον κόπο να κόψει ούτε το δέσιμο με σπάγκο του πουλερικού. Κάτι που θα το έκανε και το πιο άσχετο κορίτσι που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την μαγειρική γιατί έχει την μαμά της.

Εννοείται, ότι η εκπομπή προχώρησε και το κοτόπουλο κάποια στιγμή παρουσιάστηκε έτοιμο και σερβιρισμένο, αλλά χωρίς τον σπάγκο. Τι κάνει το κόψιμο στο βίντεο.. Ας όψεται η τηλεθέαση που για χάρη της γίνονται πολλά.

Σχετικά Άρθρα: