X
    Κατηγορίες: Gossip

Survivor 3: Ποιοι είναι οι παίκτες που επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο

Λίγες μέρες μένουν για να υποδεχθεί η ελληνική ομάδα στον Άγιο Δομίνικο τους παλαίμαχους παίκτες από το περσινό Survivor 2, που θα ενισχύσουν τους Έλληνες και όπως αναμένεται θα ανεβάσουν την τηλεθέαση του ριάλιτι.

Ήδη ο Σάκης Τανιμανίδης, ανακοίνωσε το όνομα της Μελίνας Μεταξά που ήταν ένα από τα φαβορί του Survivor 2 και το Σάββατο θα δούμε στο ΣΚΑΪ τον Γιάννη Τσίλη, την Μελίνα Μεταξά, την Εύη Σαλταφερίδου, τον Πάνο Θεοδώρου και τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο.

Μετά την Κατερίνα Δαλάκα λοιπόν, θα ζήσουμε την ένταση του παιχνιδιού στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου με τους παίκτες που κάποιοι προτιμούσαμε να είναι νικητές στο περσινό Survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παλιοί παίκτες θα συμμετάσχουν στους αγώνες με την άσπρη και την μαύρη ομάδα από το Σάββατο 25 Μαΐου και μέχρι την Πέμπτη 30 Μαΐου. Παράλληλα, θα υπάρξουν αφίξεις και από Τούρκους παίκτες που συμμετείχαν στο Survivor 2, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα ονόματα.

Το Survivor 3, πλησιάζει στο τέλος του και είναι δύσκολο να προβλέψουμε τις εξελίξεις και τον νικητή που θα πάρει το πολυπόθητο ποσό. Το Σάββατο στις 25 Μαΐου, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει την έναρξη της ψηφοφορίας και οι γραμμές θα κλείσουν την Τρίτη στις 28 Μαΐου.

Το κοινό, θα μπορεί να ψηφίσει για 72 ώρες που οι γραμμές θα είναι ανοιχτές και να στηρίξει με την ψήφο του τους διαγωνιζόμενους. Σύμφωνα με την ψηφοφορία, θα αποχωρεί ο παίκτης που θα είναι σύμφωνα με την προτίμηση του κοινού, πιο χαμηλά στην κατάταξη.

Σχετικά Άρθρα: