X
    Κατηγορίες: Gossip

Survivor 3: “Κλείδωσε” η ημέρα του μεγάλου τελικού

Συγκριτικά με τα προηγούμενα Survivor, το φετεινό Survivor 3 που πραγματοποιήθηκε και πάλι στον Άγιο Δομίνικο και προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, δεν είχε την επιτυχία που περίμενε η παραγωγή, παρά τις προσπάθειες του Ατζούν Ατζούν Ιλιτζαλί να ανεβάσει την τηλεθέαση του ριάλιτι επιβίωσης.

Τώρα όμως, μπαίνει τέλος στην αγωνία του κοινού για το ποιος θα είναι ο φετινός νικητής, που φυσικά θα εισπράξει και το χρηματικό έπαθλο. Οι φήμες έχουν αρχίσει να επικεντρώνονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά σε ένα παιχνίδι των εκπλήξεων και των ανατροπών, όλα είναι στο τραπέζι.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η ημέρα του τελικού είχε «κλειδώσει», αλλά οι εξελίξεις στο πολιτικό στερέωμα της χώρας με την προκήρυξη εθνικών εκλογών άλλαξαν τα σχέδια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η ενημέρωση των παικτών

Ο παρουσιαστής του Survivor 3, Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες για τις πολιτικές εξελίξεις, λέγοντάς τους ότι στις 7 Ιουλίου θα βρίσκονται πίσω στην Ελλάδα και έτσι θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Οπως προαναφέρθηκε η εθνικές εκλογές άλλαξαν τον αρχικό προγραμματισμό που ήθελε τον τελικό να διεξαχθεί στις αρχές Ιουλίου.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ, ο η ημιτελικός του Survivor 3 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ο τελικός την Κυριακή στις 30 Ιουνίου.

Σχετικά Άρθρα: