X

Πως να της μείνετε αξέχαστος στο κρεβάτι

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν άνδρα είναι να του πει η σύντροφος του μετά το σεξ “είσαι ο καλύτερος”. Εκείνη τη στιγμή δεν σκέπτεται βέβαια πόσοι έχουν προηγηθεί, αλλά στέκεται μόνο σ’ αυτή τη φράση.

Για να το πετύχετε λοιπόν και να έχετε μείνει πραγματικά αξέχαστος στο σεξ στις πρώην σας και στις νυν, να είστε εσείς το μέτρο σύγκρισης με τους άλλους, πρέπει να κάνετε κάποια πράγματα που θέλουν οι γυναίκες. Γιατί μην ξεχνάτε ότι πολλές εκείνη την ώρα, το λένε απλώς για να τονώσουν το ηθικό του άνδρα.

1. Πάρτε της τον αέρα στο σεξ από την αρχή.

Η γυναίκα θέλει τον άνδρα να κάνει κουμάντο. Μην περιμένετε να σας ζητήσει εκείνη να κάνετε έρωτα. Η παλιά μέθοδος του φλερτ πρώτα έχει ξεπεραστεί. Τώρα οι γυναίκες θέλους τον άνδρα τολμηρό και δυναμικό.

2. Δείξτε της ότι εσείς είστε ο κυρίαρχος στο κρεβάτι.
Αυτό πρέπει να γίνει από την αρχή. Όχι με βίαιο τρόπο εννοείται, αλλά εσείς θα βρείτε την φόρμουλα να της δείξετε τι σας αρέσει και ότι θέλετε να το κάνει. Σκεφτείτε, ότι μπορεί να θέλει και εκείνη τα ίδια κόλπα αλλά να ντρέπετει ή να σκέπτεται πως ίσως την παρεξηγήσετε αν σας τα κάνει.

3. Μιλήστε της πρόστυχα.
Η ευγένεια σίγουρα είναι καλή, αλλά πριν φτάσουμε στο κρεβάτι. Εκεί τα πράγματα αλλάζουν λίγο. Θα πρέπει να εκφράζεστε ανοιχτά και να της ζητήσετε να κάνει το ίδιο και εκείνη. Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους βρε αδερφέ..

4. Οργασμό όταν εσείς της επιτρέψετε.
Όσο και να την έχετε ανάψει, την ώρα που θα καταλάβετε ότι έρχεται σε οργασμό εσείς θα της πείτε ότι θέλετε να το νοιώσει ακόμα πιο έντονα και να περιμένει. Αυτό θα γίνει μετά από εντολή δική σας και θα αιστανθεί ότι εσείς έχετε τον έλεγχο εκείνη την ώρα.

5. Γίνετε άγριος και κατακτήστε την.
Την ώρα που την γδύνετε, κατεβάστε της τα εσώρουχα με τα δόντια σας ή στην καλύτερη σκίστε τα. Θα της αρέσει και δεν θα σκεφτεί πόσα έδωσε για να τα αγοράσει. Επίσης και λίγο σπάνκινγκ με χαστουκάκια στον πωπό της δεν είναι άσχημα. Μπορεί να θέλει και περισσότερα..

6. Μην ξεπερνάτε ποτέ τα όρια της.
Κάθε γυναίκα έχει και τα δικά της όρια σχετικά με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις. Φτάστε μέχρι εκεί που σας παίρνει, γιατί μπορεί να την προσβάλετε και να την κάνετε να αιστανθεί φτηνή. Δεν πρέπει να νοιώσει ότι έχετε αυτή την εντύπωση για εκείνη.

Και μην ξεχνάτε, αν μείνει ευχαριστημένη θα επαναληφθεί ξανά..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 10 Δεκεμβρίου 2017 19:22

Σχετικά Άρθρα: