X

Οίκοι ανοχής με ρομπότ του σεξ

Πολλοί από τους πελάτες των οίκων ανοχής, θέλουν να πραγματοποιήσουν την φαντασίωση τους ότι οι κοπέλλες εκεί εκτός από την ερωτική σχέση και τον οργασμό που θα τους προσφέρουν, θα αιστανθούν ερωτευμένες μαζί τους και ότι θα έχουν μία πραγματική σχέση (GFE experience).

Σύμφωνα με τον ερευνητή David Levy, έφτασε ο χρόνος που τα ρομπότ θα έχουν ανθρώπινη μορφή και μάλιστα πολύ πετυχημένη λόγω του ότι θα έχουν την μορφή διασήμων γυναικών και ανδρών. Αυτά τα ρομπότ θα είναι προγραμματισμένα να είναι αντικείμενο ηδονής και να εκτελούν όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια με τον άνθρωπο. Θα είναι τα ρομπότ του σεξ.

Επειδή όμως τουλάχιστον στην αρχή η τιμή τους θα είναι πολύ υψηλή και θα μπορούν να τα αγοράσουν μόνο λίγοι, το επόμενο βήμα θα είναι να δημιουργηθούν οίκοι ανοχής με ρομπότ του σεξ.
Οι γνώμες διχάζονται αν αυτό βλάψει ή γοητεύσει τον άνθρωπο. Ισως σταματήσει ή μειώσει την πορνεία και το sex trafficking, αλλά ο άνθρωπος θα κινδυνεύει από την κοινωνική απομόνωση.

Δεν θα του είναι πλέον απαραίτητη η ανθρώπινη επαφή γιατί το ρομπότ του σεξ θα καλύπτει όλες τις ανάγκες του μόνο με μια εντολή. Θα μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο κρυφές σας ερωτικές φαντασιώσεις.

Το χειρότερο όμως είναι ότι μπορεί ο άνθρωπος να δείξει συναισθήματα, κάτι που από το ρομπότ του σεξ δεν θα υπάρχει ανταπόκριση, όπως και ότι το ρομπότ του σεξ δεν θα μπορεί να τεκνοποιήσει ούτε να κάνει κάποιος οικογένεια με μία κούκλα του σεξ.

Φαντάζεστε να παραγγείλετε ένα ρομπότ του σεξ που θα μοιάζει στην πρώην ή στον πρώην σας? Θα το προγραμματίζετε να σας λέει συνέχεια αυτά που θέλατε και δεν τα είχατε ακούσει ή να σας κάνει αυτά που εσείς ζητούσατε και δεν τα έκανε?

Ας ελπίσουμε όμως ότι όλα αυτά τα σενάρια θα μείνουν σενάρια και ότι δεν θα γίνουν ποτέ αληθινά..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 11 Μαρτίου 2018 17:13

Σχετικά Άρθρα: