X

6 τρόποι για να καταλάβετε αν σας απατάει

Σε κανέναν δεν αρέσει η κοροϊδία και όλοι λέμε πως θέλουμε να ξέρουμε την αλήθεια, έστω και αν αυτό που θα μάθουμε δεν είναι αυτό που θέλουμε.

Τώρα τελευταία κάτι δεν σας κάθεται καλά στην συμπεριφορά της.. Αισθάνεστε κάποια αλλαγή που και πάλι δεν είστε σίγουρος αν είναι ιδέα σας.. Υπάρχουν τρόποι για να την τσεκάρετε για να καταλάβετε αν σας λέει ψέματα και πως να καταλάβετε αν σας απατάει.

1. Αλλαγή στη σεξουαλική συμπεριφορά της.
Το πρώτο πράγμα που αλλάζει στη γυναίκα όταν έχει άλλη σχέση, είναι η αλλαγή της στο σεξ. Δεν θα είναι και τόσο πρόθυμη γιατί η ερωτική της επιθυμία μοιράζεται πλέον με τον άλλον και ότι κάνει θα είναι από συνήθεια. Επίσης θα αργεί να έρθει σε οργασμό, γιατί η γυναίκες ενεργούν εγκεφαλικά στο σεξ.

2. Παίρνει στάση άμυνας όταν την ρωτάτε πως τα πέρασε κάπου που σας είπε ότι πήγε ή ποιοι άλλοι ήταν εκεί?
Όταν έχει κάτι να κρύψει, προφανώς και θα αισθάνεται τύψεις, αλλά θα έχει αμυντική συμπεριφορά του τύπου “πάλι τα ίδια με ρωτάς?” ή “καλά δεν με πιστεύεις?”. Αυτό είναι γιατί θέλει να ρίξει σε εσάς το λάθος, γιατί με τις αμφιβολίες σας δείχνεται ότι δεν της έχετε εμπιστοσύνη. Επίσης είναι ένας καλός τρόπος για να σταματήσετε να την ρωτάτε..

3. Παρατηρήστε τον τρόπο που σας απαντάει.
Όταν κάποιος λέει ψέμματα και δεν είναι πολύ συνηθισμένος, αλλάζει η χρειά της φωνής του και η ομιλία γίνεται υπερβολικά γρήγορη για να τελειώνουμε, ή αργή για να σκεφτεί αυτά που έχει να πει. Επίσης προσέξτε αν την ώρα που σας μιλάει σας κοιτάζει στα μάτια. Το βλέμμα μας λέει πολλά και γιαυτό λέμε “κοίταξε με στα μάτια και πες μου”..

4. Τα Σαββατοκύριακα.

Αν έχει δημιουργήσει κάποια άλλη σχέση, έστω και αν ο άλλος ξέρει για εσας και περιμένει να τελειώσετε, κάποια Σαββατοκύριακα θα την θέλει αποκλειστικά για εκείνον. Όλη την εβδομάδα, μπορεί να βρει δικαιολογίες, αλλά το διήμερο αυτό το περιμένουν όλα τα ζευγάρια για να βρεθούν πιο κοντά. Είναι λοιπόν ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα σας δείξει αν υπάρχει κάτι άλλο καινούργιο ή και από τα παλιά στη ζωή της.

5. Προσέξτε αν ξαφνικά συμφωνεί μαζί σας σε όλα.
Συνήθως υπάρχει διάλογος και αντιρρήσεις σε ένα φυσιολογικό ζευγάρι, όπως και καυγαδάκια. Όταν ξαφνικά συμφωνεί σε όλα που τις λέτε, από το που θα πάτε όταν βγείτε μέχρι και τις συνηθισμένες καθημερινές συζητήσεις σας, είναι γιατί δεν θέλει να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα και εντάσεις, που κατά την γνώμη της μπορεί να προχωρήσουν και πιο πέρα. Ίσως δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιον από τους δύο θέλει να κρατήσει και επειδή δεν είναι σίγουρη, περιμένει.

6. Το ένστικτο σας δεν σας ξεγελάει ποτέ.
Αν ξεχάσουμε όλα τα υπόλοιπα σημάδια και πούμε ότι μπορεί να είναι απλά συμπτώσεις, θυμηθείτε κάτι που είναι και το πιο σημαντικό. Το ένστικτο σας. Αυτό είναι κάτι που δεν σας το αμφισβητεί κανείς. Ψάξτε έστω και τα πιο ασήμαντα πράγματα που για εσάς φαίνονται ένοχα. Δεν λέμε να ψάξετε το κινητό της ή να βρείτε τον κωδικό της στο facebook και να δείτε τις συνομιλίες της. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και ίσως ένα αθώο μήνυμα άνευ σημασίας φανεί στα μάτια σας σχέση και τα πράγματα πάρουν άλλη τροπή.. Μιλάμε για σημάδια που εσείς θα αξιολογήσετε. Από μια απλή αμηχανία, μέχρι την ακύρωση σε ένα ραντεβού σας με άσχετη δικαιολογία που συνήθως είναι η φίλη της..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 5 Οκτωβρίου 2017 18:16

Σχετικά Άρθρα: