X

Προβλήματα στη συγκατοίκηση στα ζευγάρια

Το να ζήσεις στο ίδιο σπίτι και να μοιραστείς το ίδιο κρεβάτι με την σύντροφο σου, στην αρχή είναι ένα υπέροχο συναίσθημα! Το να μιλάτε μέχρι αργά το βράδυ, όπως και το σεξ αργά την νύχτα μπορεί να είναι συναρπαστικό στην αρχή, αλλά είναι δύσκολο να συνεχίσει η συγκατοίκηση έτσι.

Καθώς η σχέση αναπτύσσεται και προχωράει, αρχίζουν όλα να γίνονται μία συνήθεια και βγαίνουν στην επιφάνεια σιγά σιγά οι κακές συνήθειες, που δυστυχώς δημιουργούν προβλήματα.
Αυτές είναι οι πέντε κορυφαίες ενοχλητικές συνήθειες που τα νέα ζευγάρια πρέπει να προσπαθήσουν να αποφύγουν όταν είναι μαζί στο κρεβάτι:

1. Όχι παράπονα το βράδυ
Μην κοιτάζετε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε μεταξύ σας όταν ξαπλώνετε. Μπορείτε να τα συζητήσετε μετά το φαγητό βλέποντας τηλεόραση ή το απόγευμα όταν πίνετε τον καφέ σας. Το βράδυ είστε και οι δύο φορτισμένοι και η συζήτηση μπορεί να γίνει λίγο πιο έντονη. Άλλωστε μην ξεχνάτε, η κρεβατομουρμούρα είναι δικό της προνόμιο. Όπως λένε βέβαια..

2. Μην την ζαλίζετε με τα επαγγελματικά σας
Οπωσδήποτε πρέπει να μοιραστείτε τα επαγγελματικά σας προβλήματα με τον δικό σας άνθρωπο. Δεν σας φταίει σε τίποτα όμως να της τα μεταφέρετε όλα βραδυάτικα και να μην μπορεί να κοιμηθεί σκεπτόμενη πως να σας βοηθήσει, που στην ουσία δεν μπορεί. Σκεφτείτε ότι έχει και εκείνη την δουλειά της, που μπορεί και εκεί τα πράγματα να μην είναι ρόδινα..

3. Ροχαλητό
Οι περισσότεροι άνδρες το βράδυ ροχαλίζουν. Για την γυναίκα που κοιμάται δίπλα σας είναι σκέτο μαρτύριο. Αφενός γιατί δεν την αφήνετε να κοιμηθεί και αφετέρου γιατί δεν γίνεται την ημέρα να βλέπει τον σύντροφο της όπως εκείνος θέλει να παρουσιάζεται και το βράδυ να μεταμορφώνεται σε μηχανή τρακτέρ. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που το ροχαλητό έγινε αιτία διαζυγίου. Υπάρχουν τρόποι να το διορθώσετε, γιατί κυκλοφορούν σπρέϊ, αυτοκόλλητες ταινίες και διάφορα άλλα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

4. Κάλτσες
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο, από το να προσπαθείτε να ζεστάνετε τα κρύα πόδια σας όταν μπαίνετε στο κρεβάτι, κοντά στα δικά της. Φροντίστε να έχετε ζεσταθεί πριν ξαπλώσετε, φορώντας ζεστές παντόφλες ή και κάλτσες, αλλά μην κάνετε το μοιραίο λάθος να κοιμηθείτε φορώντας τις κάλτσες σας. Δεν είναι μόνο θέμα καθαριότητας, αλλά και αισθητικής..

5. Μην της γυρίζετε την πλάτη
Πολύ καλό ήταν το σεξ που κάνατε μαζί της, είσαστε και οι δύο ικανοποιημένοι, αλλά μόλις τελειώσετε γυρίζετε από την πλευρά σας και ίσα που προλαβαίνετε να της πείτε μια καληνύχτα. Όσο καλά και να περάσατε λίγη ώρα πριν, αυτό τα χαλάει όλα. Η γυναίκα αισθάνεται ότι την χρησιμοποιήσατε και ότι κάνατε, το κάνατε μόνο για εσάς. Αν κοιμηθείτε πέντε λεπτά αργότερα δεν χάθηκε ο κόσμος. Πάρτε την μία αγκαλιά και κρατήστε την έτσι για λίγο. Να είστε σίγουρος ότι την επόμενη φορά.. θα σας το ανταποδώσει.

Σχετικά Άρθρα: