X
    Κατηγορίες: Viral

Ροζ σκάνδαλα με αεροσυνοδούς

Η Mandy Palmer, που τώρα είναι 43 ετών, εργάστηκε στην Virgin Atlantic για περισσότερο από μια δεκαετία. Τα απομνημονεύματά της σε βιβλίο που έχει γράψει, με αποκαλύψεις της ως αεροσυνοδός στη Virgin Atlantic, έχουν γίνει best seller.

Η Μάντυ λέει ότι πολλές φορές οι επιβάτες της πρώτης θέσης, όταν περνούσε δίπλα τους έβαζαν το χέρι τους μέσα και κάτω από τη φούστα της. Επίσης ότι όταν τα φώτα ήταν αχνά για να κοιμηθούν οι επιβάτες, είχε δει πολλούς να αυνανίζονται, ενώ ήξεραν ότι τους έβλεπε.

Κάποια άλλη φορά, μία γυναίκα επιβάτης, σε στιγμές πάθους όταν έκανε σεξ με τον σύντροφο της, έτρεξε γυμνή στο διάδρομο του αεροπλάνου για να πάει στις τουαλέτες.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα New York Post, μίλησε για μια εμπειρία που είχε. Αποκάλυψε ότι έκανε σεξ η ίδια με τον τότε εραστή της πιλότο σε ένα διθέσιο αεροπλάνο και επίσης ότι είχε ένα εφήμερο σεξ με έναν Άραβα δισεκατομμυριούχο κατά τη διάρκεια παραμονής της μιας μέρας στο Ντουμπάι.

– Περάσαμε όλη τη νύχτα μέσα σε ένα πλοιάριο που μας έκανε βόλτα στον περσικό κόλπο, κρατώντας το χέρι μου και τρώγοντας σολωμό, αστακό και χαβιάρι, ισχυρίζεται η Πάλμερ.

Αλλά σε άλλη συνέντευξη μετά την αναχώρησή της από την αεροπορική εταιρεία, παραδέχτηκε ότι η δουλειά της αεροσυνοδού δεν είναι και τόσο ρομαντική και λαμπερή.

Στο βιβλίο της γράφει ότι οι επιβάτες της πρώτης θέσης δεν συμπεριφερόντουσαν όπως οι επιβάτες της οικονομικής, αλλά πολλές φορές χειρότερα.

Ένας από αυτούς, της είχε πετάξει ένα κομμάτι πίτσα στο πρόσωπο, γιατί θεώρησε ότι δεν ήταν αρκετά καλή για τον γιο του.

– Άλλος επιβάτης, πάντα της πρώτης θέσης βέβαια, πήρε κάποια κοπέλλα, συνεπιβάτιδα που γνώρισε στο αεροπλάνο και πήγαν στις πίσω θέσεις της οικονομικής πτήσης. Μετά από κάποια ποτά, άρχισαν τα καυτά φιλιά και τις περιπτύξεις. Δεν άργησαν να φτάσουν στο σεξ, αλλά όλως τυχαίως.. η γυναίκα του που τον έψαχνε τους είδε και έγινε της τρελλής, μας αποκαλύπτει η Μάντυ.

– Οι διάσημοι και οι δικοί τους άνθρωποι είναι δύσκολοι πελάτες. Η μητέρα ενός πολύ γνωστού τραγουδιστή, πέταξε στο πρόσωπο μιας συναδέλφου το γούνινο παλτό της και την διέταξε να το κρεμάσει. Επειδή δεν έμεινε ικανοποιημένη, έριξε γροθιά στην αεροσυνοδό και έτρεχε αίμα από την μύτη της. Δεν ζήτησαν ποτέ συγνώμη από την κοπέλλα, αντίθετα ήπιαν τόσο πολύ με τον γιο της που μετά από λίγη ώρα ήταν και οι δυο τους αναίσθητοι.

Η κυρία Πάλμερ, λέει ότι στις υπεραντλαντικές πτήσεις όπως Λος Άντζελες, Γιοχάνεσμπουργκ και Μπαρμπάντος, είχαν να προσφέρουν κάτι περισσότερο στους πελάτες στις μεγάλες ενδιάμεσες στάσεις του αεροπλάνου. Η ίδια λέει ότι είχε έναν άνθρωπο σε κάθε στάση.

Σε ένα πάρτυ που έγινε στο Λας Βέγκας, κάποιος επιβάτης της συμπεριφέρθηκε τόσο χυδαία, που δεν θέλησε καν να αναφέρει το περιστατικό στο βιβλίο της.

Θυμάται ότι μία συνάδελφος της αεροσυνοδός, είχε σχέση με κάποιον που ήταν μοντέλο στον Calvin Klein. Ήταν σε κάποια από αυτές τις πολύωρες στάσεις και επωφελήθηκαν και οι δύο από την ευκαιρία. Εκείνη κάλεσε συναδέλφους της και πήγαν όλοι μαζί για διασκέδαση στο μεγαλύτερο κλαμπ της περιοχής.

Αφού κατανάλωσαν τόνους σαμπάνιας, κατέληξαν σε ξενοδοχείο όλοι μαζί και εκεί οι σύντροφοι μπερδεύτηκαν και δεν ήξεραν ποιος είναι με ποιον. Αυτό που θυμάται η Μάντυ είναι ότι οι σαμπάνιες έτρεχαν μέχρι κάτω από τα τραπέζια..

Γενικά, μας λέει γινόντουσαν πολλά τέτοια γεγονότα τύπου πάρτυ και μεταξύ των ανθρώπων που συμμετείχαν ήταν και πολλοί διάσημοι που αναφέρει στο βιβλίο της.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 10 Δεκεμβρίου 2017 02:58

Σχετικά Άρθρα: