X

Γιατί είναι καλύτερο το σεξ και η σχέση με παντρεμένη

Κάποιοι άνδρες επιμένουν να κάνουν σχέση μόνο με παντρεμένες. Γιατί όμως? Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Κάνουν καλό σεξ, τα δίνουν όλα και δεν κάνουν όνειρα (φανερά τουλάχιστον) για το μέλλον.

Δεν είναι μια διαφορετική ράτσα γυναικών οι παντρεμένες. Θέλουν όμως να ζήσουν με την παράνομη σχέση τους αυτό που ζούσαν κάποτε με τον άνδρα τους τα πρώτα χρόνια του γάμου τους, ή να ζήσουν αυτό που δεν έχουν ζήσει ποτέ και το ψάχνουν.

Εχοντας σχέση με μία παντρεμένη, ο άνδρας ξέρει ότι δεν υπάρχει μέλλον, άρα προσπαθεί να εισπράξει όσο το δυνατόν περισσότερο σεξ από τις λίγες ώρες που είναι μαζί της και το ίδιο θέλει και εκείνη.

Είναι μια σχέση που εκείνος δεν ξέρει αν υπάρχει αύριο και εκείνη θέλει να ζήσει έντονα το σήμερα, αλλά χρειάζεται προσοχή στις απαιτήσεις της. Επειδή της λείπουν πολλά πράγματα συναισθηματικού τύπου από τον άνδρα της, ίσως κάποιες φορές χάνει το μέτρο και ζητάει περισσότερα από όσα μπορεί να πάρει.

Το τέλειο βέβαια είναι όταν υπάρχει και συναίσθημα. Η παντρεμένη γυναίκα βλέπει παντού φανταστικές ανταγωνίστριες της, τις οποίες προσπαθεί να ξεπεράσει σε όρια και αντοχές και κερδισμένος στο σεξ είναι βέβαια όχι ο σύζυγος της, αλλά ο ερωτικός της σύντροφος.

Ιδιαίτερα, οι παντρεμένες γυναίκες που έχουν σχέση με μικρότερο άνδρα, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να δείξουν ότι η διαφορά της ηλικίας είναι μόνο στα χαρτιά και πουθενά αλλού. Η σχέση αυτή, τις περισσότερες φορές γίνεται για επιβεβαίωση ότι ακόμα μετράει και μόνο ο άνδρας της δεν το βλέπει.

Για τον άνδρα, χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή σε τέτοιου είδους σχέσεις. Επειδή η γυναίκα λειτουργεί εγκεφαλικά και αν αγαπήσει τα θέλει όλα, μπορεί να θελήσει μονιμότητα. Τότε τα πράγματα δυσκολεύουν, γιατί υπάρχει και κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάνε και οι δύο. Ο άνδρας της..

Σχετικά Άρθρα: