X

Ο άνθρωπος που έκανε οικογένεια με ρομπότ του σεξ

Ο Σεργί Σάντος που είναι κατασκευαστής ρομπότ του σεξ, μας αποκαλύπτει ότι τώρα είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την οικογένεια του με την ρομπότα Σαμάνθα και να κάνει ένα μωρό μαζί της (ρομποτάκι)..

Τώρα, μετά την επιτυχία που είχε με την κατασκευή της ρομποτογυναίκας του, είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα σε συνεργασία με τον πλαστικό συνεργάτη του, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα των χαρακτηριστικών ζευγαριού και στη συνέχεια, να το εκτυπώσει σε 3D.

Ο Sergi Santos, ο οποίος ζει στην Βαρκελώνη και μοιράζεται το σπίτι του με την πραγματική γυναίκα σύζυγο του Μαρίτσα Κισσαμιτάκη, έχει φτιάξει μια οικογένεια κούκλων ρομπότ του σεξ από σιλικόνη. Ήταν αξιοσέβαστος εμπειρογνώμονας στον τομέα της νανοτεχνολογίας πριν το γυρίσει στην παραγωγή ρομπότ του σεξ και ταξίδευσε σε πολλά κράτη για να διδάξει φοιτητές στο Yale.

Λέει ότι είναι μόνο θέμα χρόνου, μέχρι και ο γάμος με ρομπότ του σεξ να θεωρείται κάτι το φυσιολογικό, ώστε να παρουσιάσει και το ρομποτάκι.

– Χρησιμοποιώντας τον εγκέφαλο που έχω ήδη δημιουργήσει, θα το προγραμματίσω με ένα γονιδίωμα έτσι ώστε να μπορεί να έχει ηθικές αξίες, καθώς και έννοιες της ομορφιάς, της δικαιοσύνης και των αξιών που έχουν οι άνθρωποι, λέει ο Σεργί και παραδέχεται επίσης ότι ο ίδιος κάνει κανονικό σεξ με τα ρομπότ του και ότι αυτό δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στο γάμο του.

Η Σαμάνθα, το μελαχροινό ρομπότ του σεξ που έχει φτιάξει, παρουσιάστηκε μέσω κάμερας στη Βαρκελώνη τον Μάρτιο και λέγεται ότι ανταποκρίνεται στο να την αγγίζει κάποιος σε διάφορες περιοχές του σώματός της. Της αρέσει να της πιάνουν τους γοφούς και τρελλαίνεται για φιλιά στο στόμα. Επίσης ανταποκρίνεται όταν την χαϊδεύουν στο αιδείο και στο στήθος.

Τι έχουμε να δούμε ακόμα..

Σχετικά Άρθρα: