X

Πως το sexting δυναμώνει την σχέση σας.

Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα να είσαστε συνέχεια με το έτερον ήμισυ, αλλά θέλετε να κρατήσετε ζωντανή την φλόγα της σχέσης σας, κάντε sexting.

Η τεχνολογία έχει μπει ευχάριστα στη ζωή μας και ιδιαίτερα στο σεξουαλικό τομέα. Ένα ζεστό ή καλύτερα καυτό μηνυματάκι που θα της στείλετε, θα δείξει ότι την σκέπτεστε σεξουαλικά όπου και να είστε και όχι μόνο όταν βρίσκεστε μαζί της.

Οι γυναίκες θέλουν την διαρκή επιβεβαίωση σας ότι τις θέλετε και παράλληλα, με το sexting δείχνετε ότι ακόμα και σε άλλους χώρους, ίσως και με ωραιότερες γυναίκες εσείς σκέπτεστε μόνο εκείνη και την ποθείτε.

Μην ξεχνάτε να της θυμίζετε το πόσο καλά περάσατε την τελευταία φορά που βρεθήκατε ερωτικά και ότι καίγεστε για να το επαναλάβετε. Θα την ενθουσιάσει..

Για εσάς που είστε παντρεμένοι, ένα λίγο πιο πικάντικο τσατ, θα την κάνει να είναι έτοιμη και πιο ερωτική όταν θα γυρίσετε στο σπίτι. Το σεξ που θα κάνετε θα είναι πιο έντονο, γιατί και οι δύο θα θέλετε να πραγματοποιήσετε αυτά που γράψατε και υποσχεθήκατε ο ένας στον άλλον.

Κάντε την να σας απαντήσει στο δικό της μήνυμα με τον ίδιο τρόπο. Γράψτε ό,τι σκέπτεστε, γιατί αυτό είναι το σέξτινγκ. Δεν υπάρχει ντροπή άλλωστε για τις ερωτικές μας επιθυμίες και προτιμήσεις.

Μιλήστε της για σημεία του σώματος της που σας εξιτάρουν και θα την εξιτάρετε και εκείνη. Όταν σας απαντήσει, θα γράψει κάτι ανάλογο και πάει λέγοντας..

Θα αρέσει και στην κοπέλλα σας γιατί τελικά οι Ελληνίδες αγαπούν το σέξτινγκ και πρέπει να ξέρετε ότι έρχονται δεύτερες στην Ευρώπη. Τους αρέσει πολύ να ξέρουν ότι ο σύντροφος τους έχει μάτια μόνο για εκείνες.

Δοκιμάστε το, έστω και αν δεν το έχετε ξανακάνει ή δεν έχετε και πολύ κέφι να της γράψετε και θα δείτε ότι λειτουργεί άψογα. Μην ξεχνάτε, τρώγοντας έρχεται η όρεξη..

Σχετικά Άρθρα: