X

Τι σκέπτεται μια γυναίκα την ώρα του σεξ

Όταν ο άνδρας είναι συγκεντρωμένος κατά την διάρκεια του σεξ στο πως θα την κάνει να έρθει σε οργασμό, εκείνη σκέπτεται με τον δικό της τρόπο τα δικά της και αν σε τελική ανάλυση δεν καταφέρει να συμμετέχει, έ.. δεν έγινε και κάτι. Τι σκέπτεται όμως κατά την διάρκεια του σεξ μια γυναίκα?

Απίστευτα τα αποτελέσματα της έρευνας που κάναμε για το συγκεκριμένο θέμα. Ρωτήσαμε τυχαίες κοπέλλες, που πρόθυμα απάντησαν και αυτές είναι οι απαντήσεις που μας έδωσαν:

1. Ελπίζω να μην θυμάται την άλλη. Μου είχε πει ότι τελείωσε για εκείνον οριστικά. Να είπε ψέμματα?

2. Δεν καταλαβαίνει τίποτα? Έδωσα τόσα λεφτά για αυτό το στρινγκάκι και αυτός το πέταξε στο πάτωμα? Του χρειάζεται την άλλη φορά να του έρθω με κυλότα μέχρι τον αφαλό.

3. Γιατί θέλει συνέχεια προφυλακτικό? Φοβάται μήπως μείνω έγκυος? Νομίζει πως θα είμαι για πάντα μαζί του? Ο άλλος με ξαναπήρε τηλέφωνο το πρωί και περιμένει πως και πως να πάμε για καφέ.

4. Ο προηγούμενος ήταν καλύτερος και πιο σύντομος. Αυτός νομίζει ότι είναι σούπερ στο σεξ και ξημερώνουμε κάθε φορά. Άσε που επαναλαμβάνει τα ίδια και με την ίδια σειρά, λες και είναι σε καρμπόν..

5. Αύριο έχω να ξυπνήσω νωρίς. Τι θα γίνει? Άντε.. ακόμα?

6. Θα ήταν καλύτερα να μην έχουμε πάει για φαγητό πριν. Έχω παρατηρήσει ότι όταν πίνει λίγο παραπάνω γίνεται αργός..

7. Γιατί δεν λέει το όνομα μου? Φοβάται μήπως πει της άλλης? Πρέπει να κοιτάξω το κινητό του αύριο..

8. Αυτό το άρωμα που φοράει μου θυμίζει τον συνάδελφο στο γραφείο που με φλερτάρει. Λες να τον ξανακοιτάξω?

9. Μήπως έπρεπε να τον έχω γνωρίσει λίγο περισσότερο πριν κάνουμε σεξ? Μάλλον βιαστική απόφαση (ξανα)πήρα..

10. Αν αργήσει να τελειώσει θα προσποιηθώ.. Για να τελειώσουμε επιτέλους και να τον κάνω να νοιώσει και αυτός ότι κάτι κατάφερε..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 10 Δεκεμβρίου 2017 03:15

Σχετικά Άρθρα: