X
    Κατηγορίες: Viral

Τα 3 πιο Υγιεινά Ροφήματα που μπορείτε να πιείτε στα Starbucks

Οι καφέδες και τα προϊόντα των Starbucks έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Επειδή όμως ορισμένα έχουν πολλές θερμίδες και πολύ ζάχαρη, θα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα πιο υγιεινά ροφήματα που μπορείτε να τα απολαμβάνετε καθημερινά και χωρίς τύψεις στα Starbucks. Με αυτά τα ροφήματα όμως, δεν θα μπορέσετε να δείτε σε ποιον τύπο άνδρα ανήκετε, σύμφωνα με στατιστικές που έχουν γίνει για τους καφέδες.

1. Cappucino

Παρόλο που αυτός ο καφές είναι συνηθισμένος, στις συγκεκριμένες καφετέριες με τον τρόπο που σερβίρεται δείχνει κάποια πολυτέλεια. Έχει ίσες ποσότητες εσπρέσο, γάλα ζεστό και αφρό γάλακτος. Προτιμήστε το γάλα που είναι 2% εάν τον παραγγείλετε διπλό. Όσο για τις θερμίδες του, είναι μόνο 90.

2. Faux Chai Latte

Παρασκευάζεται από τσάϊ Grande Chai και ένα εκχύλισμα γάλακτος με 2% λιπαρά. Μπορείτε να ζητήσετε προαιρετικά να προσθέσουν και κρέμα βανίλιας. Συνήθως έχει περισσότερη ζάχαρη, αλλά εάν το πιείτε με υποκατάστατο ζάχαρης θα είναι πιο υγιεινό. Επιλέξτε να είναι ζεστό το γάλα που θα σας βάλουν γιατί γίνεται πιο γευστικό. Οι θερμίδες του σκέτο χωρίς γάλα είναι 0 και με γάλα 50.

3. Caffè Misto

Είναι μισός καφές και μισό αφρόγαλα. Η γεύση του είναι σχεδόν ίδια με τον cafe latte, αλλά με σημαντικά μικρότερη τιμή. Οποιοδήποτε μέγεθος παραγγείλετε, επιλέξτε το γάλα να είναι με χαμηλά λιπαρά. Δεν αλλάζει καθόλου η γεύση του και έχει μόνο 80 θερμίδες.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 4 Ιανουαρίου 2018 20:34

Σχετικά Άρθρα: