X

Τα θετικά και τα αρνητικά στη σχέση με μικρότερη γυναίκα

Όταν μιλάμε για διαφορά ηλικίας με μικρότερη γυναίκα δεν εννοούμε μέχρι μια πενταετία, που θεωρείται το ιδανικό, αλλά πολύ περισσότερα χρόνια. Είναι μεγάλο το ρίσκο, γιατί έχει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά η σχέση με μικρότερη γυναίκα.

Άν είστε με μια μικρότερη γυναίκα, αυτό θα σας ανανεώσει πάνω από όλα ψυχολογικά, γιατί θα αιστανθείτε ότι μετράτε ακόμα σαν άνδρας σε όλους τους τομείς. Σκεφτείτε όμως αν υπάρχει οικονομικό ή κάποιο άλλο όφελος από πλευράς της στη σχέση σας και θέλει να το εκμεταλλευτεί.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνετε, θα είναι να ανανεώσετε και να αλλάξετε πράγματα στο ντύσιμο και την εμφάνιση σας. Αυτό, αν γίνει με μέτρο θα βλέπετε έναν πολύ πιο προσεγμένο και γοητευτικό άνδρα στον καθρέφτη σας, αρκεί να μην υπερβάλλετε, γιατί τότε το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο. Σίγουρα θα προτείνει και εκείνη να σας βοηθήσει σε αυτό.

Με την μικρότερη γυναίκα, θα πρέπει να ανταποκριθείτε ανάλογα και στον σεξουαλικό τομέα. Τα νειάτα της και η δροσιά της θα σας παρασύρουν στην αρχή και θα τα δώσετε όλα, μετά από ένα διάστημα όμως που θα έχετε και οι δύο συνηθίσει, θα αρχίσουν οι δυσκολίες και ίσως οι πρώτες γκρίνιες.

Μαζί της δεν θα έχετε να συζητήσετε πολλά πράγματα που θα μπορούσατε με μία γυναίκα στα μέτρα σας, γιατί θα έχετε άλλες προτιμήσεις στην μουσική, στις ταινίες και γενικά. Θα αναγκαστείτε να αναφέρεστε μόνο σε γεγονότα που συμβαίνουν τώρα και γενικά σε πράγματα που αφορούν εσάς και εκείνη. Δυστυχώς, ανήκει σε μια άλλη γενιά και έχει τα δικά της όνειρα για το μέλλον που εσείς δεν μπορείτε να τα ακολουθήσετε.

Οι φίλοι της θα σας δεχθούν με δυσκολία και είναι σίγουρο ότι θα πέσει αρκετό κους κους πίσω από την πλάτη σας. Όσο για τους δικούς σας φίλους, κάποιοι θα σας ζηλέψουν για την νεότερη γυναίκα που κυκλοφορείτε, αλλά και κάποιοι θα σκεφτούν ότι έρχεται μαζί σας από συμφέρον. Σκεφτείτε και την αντίδραση που θα έχουν οι σύντροφοι των φίλων σας, γιατί θα υπάρχει γυναικεία αντιζηλία.

Είναι λογικό, ότι θα υπάρχει και το θέμα της ζήλειας. Όταν θα βγαίνετε μαζί για φαγητό ή για ποτό, η προσοχή σας θα είναι συνέχεια στο αν κοιτάζει κάποιον άλλον, άσχετα αν εκείνη δεν έχει μάτια παρά μόνο για εσάς. Μην ξεχνάτε ότι η ζήλεια φέρνει γκρίνια και η γκρίνια χωρισμό.

Αν πάμε στην περίπτωση που είστε παντρεμένος, να ξέρετε ότι πατάτε σε ναρκοπέδιο. Δεν έχει σημασία αν εκείνη το ξέρει από πριν ή αν της το πείτε εσείς μετά. Περνώντας ο καιρός θα σας διεκδικήσει από την γυναίκα σας, γιατί μια νέα γυναίκα δεν αρκείται μόνο στα κρυφά ραντεβού λίγων ωρών. Θα θέλει να πάτε διακοπές μαζί, σαββατοκύριακα και εξόδους.

Αν είστε στην ίδια δουλειά και λογικά εσείς θα είστε στην θέση του ισχυρού, αν και όταν κάτι δεν πάει καλά και χωρίσετε, θα είστε στόχος για τους συναδέλφους σας, που θα σας βλέπουν σαν τον ισχυρό που εκμεταλλεύτηκε το αδύναμο αυτό πλάσμα και αφού το βαρέθηκε το άφησε.

Τα ροζ συννεφάκια δυστυχώς δεν κρατάνε πολύ σε αυτού του είδους τις σχέσεις που υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας. Μην κάνετε το λάθος και την αγαπήσετε, γιατί συνήθως εκείνη θα φύγει κάποια στιγμή χωρίς εξήγηση και θα απογοητευθείτε. Δείτε αυτή την σχέση όσο πιο ρεαλιστικά μπορείτε στο στυλ, θα περνάμε καλά για όσο είμαστε μαζί..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 4 Ιανουαρίου 2018 20:13

Σχετικά Άρθρα: