X

Συνέντευξη από έναν επαγγελματία ζιγκολό

Συμμετείχα σε πολλά όργια πριν μπω στο επάγγελμα, γιαυτό δεν υπάρχει τίποτα που δεν το έχω κάνει..

1. Πως ξεκίνησες να δουλεύεις σαν escort?
Έχω πολλές φορές αναρωτηθεί και εγώ, αλλά η απάντηση που δίνω στον εαυτό μου είναι ότι μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες και το σεξ και έτσι το αποφάσισα. Έβλεπα πως οι γυναίκες άρχιζαν να με ευχαριστούν μετά το σεξ και να μου λένε πως δεν έχουν ξανανοιώσει έτσι. Αυτή η δουλειά σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις καλά με εκπληκτικές γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα και να μην δουλεύεις. Είμαι επαγγελματίας σε αυτό που κάνω και τα χρήματα είναι πολλά. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε ό,τι θέλουμε στη ζωή, μας, με την προυπόθεση ότι δεν ενοχλούμε και δεν πληγώνουμε κανέναν.

2. Ποιό είναι το ωράριο σου? Δουλεύεις κάθε μέρα?
Κάθε μέρα?? Όχι βέβαια. ΄Οπως σου είπα είμαι επαγγελματίας. Συνήθως μου παίρνει λίγες μέρες ώστε να μάθω κάποια πράγματα για τις προτιμήσεις της γυναίκας πριν προγραμματίσω την συνάντηση μας και πρέπει να τα έχω υπολογίσει όλα, ακόμα και την χειρότερη εκδοχή. Επίσης είμαι χωρισμένος και έχω μία κόρη 19 χρονών που όπως καταλαβαίνεις θέλω να είμαι καλός πατέρας και πολύ κοντά της.

3. Ξέρει η κόρη σου για το επάγγελμα σου?
Ναι, ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που το συζήτησα. Δεν είχε ιδέα τι ήταν, αλλά της εξήγησα και επειδή ζει μαζί μου τα τελευταία 12 χρόνια δεν ήταν ιδιαίτερα έκπληκτη γιατί ήξερε ότι μου αρέσουν οι γυναίκες και δεν θέλω σταθερή σχέση. Στην πραγματικότητα σκέφτεται ότι είμαι συνοδός και μόνο, δεν θέλω να ξέρει περισσότερα.

4. Πόση ώρα περίπου μένεις με μια πελάτισσα?
Τα ραντεβού μου κρατάνε 4 με 5 ώρες. Περιστασιακά είναι 24 ώρες, που αυτή είναι και η προτίμησή μου επειδή έχω την ευκαιρία να δημιουργήσω μια ολοκληρωμένη φαντασίωση για αυτήν. Τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα γι αυτόν τον τύπο γυναίκας και συνήθως θέλει να ξεφύγει από την πολύ αγχωτική δουλειά της για ένα βράδυ ή ένα 24ωρο. Όταν έρχεται σε μένα, θα εκφράσει συχνά το πώς θέλει να αισθάνεται, αλλά θα αφήσει τα περίπλοκα στοιχεία σε μένα, που είμαι και ο ειδικός και ξέρω πως να τα διαχειριστώ.

5. Τι περιλαμβάνει ένα συνηθισμένο ραντεβού με μια πελάτισσα?
Ποικιλία.. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, ωραία μπαρ, εστιατόρια, ταξίδια για ψώνια στο εξωτερικό, βράδια γύρω από το τζάκι με ένα μπουκάλι ουίσκι. Μασάζ, συνεδρίες BDSM … Την περασμένη εβδομάδα, είχα μία πελάτισσα που ήθελε στην αρχή να μείνουμε όλη την ώρα μας στο ξενοδοχειο. Μετά άλλαξε γνώμη και ήθελε να πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο της. ΄Οταν ξαναγυρίσαμε στο ξενοδοχείο μου ζήτησε να της κάνω μασάζ και ήρθε έτσι σε οργασμό.

6. Πως γίνεται η συνενόηση?
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα για μια πελάτισσα που θα συναντήσω αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Θα είναι στην Αθήνα για μια εβδομάδα και με έχει κάνει κράτηση για 20 ώρες από το Σάββατο έως το απόγευμα της Κυριακής. Απλώς είπε ότι θέλει να δραπετεύσει από όλα και να μην ανησυχεί για τίποτα ενώ θα είναι μαζί μου. Ενδιαφέρεται για το BDSM αλλά θέλει και να φάμε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις.

Ξεκινήσαμε με μια πολύ ειλικρινή και ανοιχτή συζήτηση στο τηλέφωνο, συζητώντας γιατί ήρθε σε επαφή μαζί μου και τι ακριβώς ήθελε από την συνάντηση μας. Αφού σκέφτηκα για το καλλίτερο, της έστειλα ένα μέιλ με λεπτομέρειες σε σχέση με το ξενοδοχείο για κράτηση, τον τύπο δωματίου, τον κωδικό μας, τις κρατήσεις για φαγητό και κάποιες άλλες σημαντικές λεπτομέρειες που δεν θα συζητήσω. Επειδή αυτή ήταν η πρώτη μας συνάντηση, ήθελα να δημιουργήσω ένα καλό σκηνικό για BDSM, γιατί αυτό είναι κάτι που απαιτεί πολλή προσοχή και εμπιστοσύνη. Το σενάριο που έχω δημιουργήσει είναι προσαρμοσμένο ειδικά για το γούστο της.

7. Είναι κάτι που δεν το κάνεις με τίποτα?
Δεν επιτρέπω να με ταπεινώνουν, δεν πηγαίνω εκδρομές με κότερα μαζί τους και αν αιστανθώ ότι δεν είμαι ο κατάλληλος για αυτό που ζητάει η πελάτισσα, θα την ενημερώσω με τον πιο ευγενικό τρόπο και ίσως να της συστήσω κάποιον άλλον.

8. Συναντάς τις πελάτισσες στο σπίτι σου ή στο σπίτι τους?
Πολλές από τις πελάτισσες μου είναι παντρεμένες και δεν θέλουν να χαλάσουν το γάμο τους, έτσι ένα ωραίο ξενοδοχείο είναι συνήθως η καλλίτερη επιλογή. Αν και μερικές φορές θα ζητήσουν να τους επισκεφθώ στο σπίτι τους αν βέβαια ο σύζυγος είναι μακριά σε ταξίδι για δουλειές.

9. Ποιά είναι η αμοιβή σου?
Πληρώνομαι 350 ευρώ την ώρα, αλλά αυτά τα ραντεβού τα αποφεύγω γιατί είναι κάτι στα πολύ γρήγορα. Η μέση τιμή μου είναι περίπου 1.000 ευρώ για τέσσερις ώρες. Πάντα όμως εξαρτάται από το τι θέλει η πελάτισσα. Εγώ δεν είμαι τύπος που θέλω να φτάσω την γυναίκα σε οργασμό και τελείωσε, αλλά θέλω να μείνει ικανοποιημένη σε όλα. Οι δικές μου πελάτισσες έχουν πάντα ειδική μεταχείρηση.

10. Τι τύποι γυναίκας είναι οι πελάτισσες σου?
Θα έλεγα έξυπνες, επιχειρηματίες οι περισσότερες που δεν έχουν χρόνο να ψάξουν για σχέση αλλά απλώς καλό σεξ. Οι περισσότερες είναι μεταξύ 38 με 50, αλλά έχω και μεγαλύτερες.

11. Έτυχε ποτέ να ερωτευτείς ή να σε ερωτευτεί πελάτισσα?
Ναι, έτυχε αλλά δεν παρασύρομαι. Είμαι συναισθηματικός γενικά αλλά και μόλις καταλάβω ότι κάποια μου αρέσει πολύ, σκέπτομαι ότι είμαι επαγγελματίας. Θα μπορούσα να έχω παντρευτεί κάποιες από αυτές, αλλά αργά ή γρήγορα θα μου θύμιζε πως γνωριστήκαμε και αυτό θα ήταν και το τέλος της σχέσης.

12. Πόσο συχνά βρίσκεσαι με ζευγάρια και τι κάνεις μαζί τους?
Όχι πολύ συχνά, αλλά υπάρχει μεγάλη ζήτηση για αυτό. Το κάνω με ευχαρίστηση, αλλά προτιμώ να συναντώ μόνο την γυναίκα. Τα ζευγάρια συνήθως ζητούν από εμένα να κάνω σεξ με τη γυναίκα, ενώ οι άντρες παρακολουθούν και τελειώνουν. Είμαι στρέιτ και δεν κάνω τίποτα με τους άντρες, αλλά μερικές φορές η γυναίκα θέλει να κάνουμε σεξ μαζί της και οι δυο την ίδια στιγμή. Εάν η χημεία είναι καλή, μπορεί να είναι πετυχημένο.

13. Τι σου αρέσει περισσότερο στη δουλειά σου?
Απολαμβάνω πολλά πράγματα. Από τα γεύματα και τις διασκεδάσεις, μέχρι να συναντώ νέους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αυτό που με εξιτάρει είναι να μιλούν στην γλώσσα τους αυτές που είναι ξένες, στην ώρα του οργασμού. Αυτό με απογειώνει γιατί μου δείχνει πως πραγματικά χάνουν τον έλεγχο όταν είναι μαζί μου.

14. Πως σε αντιμετωπίζουν οι γυναίκες έξω από την δουλειά σου?
Είχα ξεκινήσει τελευταία μία σχέση που πραγματικά μου άρεσε, αλλά δυσκολεύτηκε να δεχθεί τη δουλειά μου. Όσο πιο κοντά ερχόμασταν συναισθηματικά, τόσο πιο δύσκολο γινόταν για εκείνη, αλλά το καταλαβαίνω και μπόρεσα να το δεχθώ. Χωρίσαμε τελικά. Εγώ βλέπω την δουλειά μου σαν δουλειά και όποιος μπορέσει ας το καταλάβει..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 9 Δεκεμβρίου 2017 05:56

Σχετικά Άρθρα: