X

5 πράγματα που σιχαίνονται οι γυναίκες

Όσο και αν στην εποχή μας έχουν αλλάξει πολλά και οι γυναίκες έχουν γίνει πιο ανεκτικές, όσο και αν οι άνδρες θέλουν να βγάζουν βαρβατίλα, είναι κάποια πράγματα που πρέπει να προσέχουμε. Θα σας κάνουν και εσάς να νοιώθετε πιο σίγουροι στα ραντεβού σας και θα περνάτε καλύτερα.

1. Μην βάζετε πολύ έντονο αποσμητικό.
Είναι πολύ άσχημη η μυρωδιά του έντονου αποσμητικού, ακόμα και όταν δεν φοράτε κολώνια μαζί. Καλύτερα είναι να σας βλέπουν, παρά να σας οσμίζονται με αυτό το είδος του αποσμητικού πριν εμφανιστείτε κάπου.

2. Μην μιλάτε άσχημα.
Με την κοπέλλα σας είστε και όχι με τους φίλους σας. Καλή η οικιότητα και το δέσιμο, όμως άλλα περιμένει να ακούσει από το αγόρι της. Αν της αρέσει να της μιλάτε άσχημα την ώρα του σεξ, αλλάζει. Κάθε πράγμα στην ώρα του..

3. Καθαρά μαλλιά.
Τα μαλλιά στους περισσότερους άνδρες είναι λιπαρά. Πρέπει να τα λούζετε συχνά γιατί το θέαμα είναι λίγο άσχημο. Μην προσπαθήσετε να καλύψετε τα άλουστα μαλλιά με ένα ζελέ γιατί το αποτέλεσμα θα είναι άκυρο. Κάντε την να θέλει να χαιδέψει τα μαλλιά σας που άσχετα με το μάκρος είναι καθαρά και μυρίζουν όμορφα.

4. Μεγάλα νύχια.
Κόβετε συχνά τα νύχια σας. Τα χέρια μας λένε ότι δείχνουν τον χαρακτήρα μας και τα νύχια το πόσο περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Επίσης είναι και θέμα καθαριότητας γιατί τα νύχια είναι φορείς μικροβίων. Όσο για μία επαγγελματική συνάντηση, σκεφτείτε τι γνώμη θα σχηματίσουν αν δώσετε το χέρι σας για μία χειραψία και δουν τα μεγάλα σας νύχια. Επίσης και τα νύχια των ποδιών πρέπει να είναι κομμένα. Οι γυναίκες προσέχουν αυτές τις λεπτομέρειες.

5. Αποτρίχωση.
Αν έχετε αρχίσει την ανδρική αποτρίχωση στο στήθος ή σε άλλα σημεία να το επαναλαμβάνετε συχνά, στην ώρα του. Είναι πολύ αντιαισθητική η εικόνα ενός άνδρα με τρίχα που αρχίζει να ξαναβγαίνει. Πολύ άσχημη αίσθηση και στο χάιδεμα για το τρυφερό γυναικείο χεράκι..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 4 Δεκεμβρίου 2017 03:16

Σχετικά Άρθρα: