X

Τα 10 πράγματα που μισούν οι γυναίκες στο σεξ

Δεν είναι μόνο το να φτάσετε στο κρεβάτι και να κάνετε σεξ. Πρέπει να το ευχαριστηθείτε και οι δύο και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για να.. το ξανακάνετε. Αυτά είναι τα βασικά πράγματα που μισούν οι γυναίκες στο σεξ.

Κάποια πράγματα, όχι μόνο ξενερώνουν, αλλά και εκνευρίζουν τις γυναίκες. Είναι δυσάρεστο για έναν άνδρα να καταλάβει την ώρα που εκείνος προσπαθεί να την ευχαριστήσει, ότι εκείνη σκέπτεται τι έχει να κάνει αύριο ή το χειρότερο τι δουλειά έχω τώρα εδώ..

1. Πες μου τι σου κάνω τώρα.
Εκείνη την ώρα, η σύντροφος σας μπορεί να ζει μία φαντασίωση και την κόβετε στη μέση. Άλλωστε αυτό το τι σου κάνω μάνα μου, έχει γίνει αστεία πατέντα. Μπορεί να μην θέλει να πει αυτό που περιμένετε, ή γενικά να μην είναι λεκτικός τύπος.

2. Φορέστε μόνος σας το προφυλακτικό.
Θεωρείται απαραίτητο να φοράτε προφυλακτικό πριν και κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Μην κάνετε το λάθος όμως να της ζητήσετε να σας το φορέσει εκείνη. Γενικά το προφυλακτικό απομακρύνει κατά κάποιον τρόπο το ζευγάρι και διακόπτει την ερωτική τελετουργία, έτσι είναι καλύτερα να το κάνετε διακριτικά χωρίς να δίνεται μεγάλη διάσταση.

3. Όχι όλα μόνη της.
Μην κάθεστε σαν τον πασά και περιμένετε να τα κάνει όλα εκείνη. Το σεξ γίνεται από δύο άτομα και πρέπει να συμμετέχουν ενεργά και οι δύο. Κάποιος θα έχει τον κυρίαρχο ρόλο άλλες φορές και ο σύντροφος του τις υπόλοιπες. Η γυναίκα δεν είναι μόνο να δίνει απολαύσεις αλλά και να παίρνει.

4. Απολαύστε το στοματικό της.
Όταν σας κάνει στοματικό, να δείχνετε ότι σας αρέσει. Σε πολλές γυναίκες δεν αρέσει να το κάνουν και ίσως σας το έχει πει, αλλά το κάνουν καθαρά για να σας ευχαριστήσουν. Δείξτε της ότι το απολαμβάνετε, κατευθύνετε την με τον τρόπο σας και μην την πιέζετε να κάνει περισσότερα από όσα μπορεί.

5. Το στήθος πονάει.
Όλες οι γυναίκες έχουν ευαισθησία στο στήθος τους όπως και οι άνδρες στους όρχεις. Περιοριστείτε στο να προκαλέσετε την πλευρά της ευαισθησίας της, χωρίς να της μεταχειρίζεστε άγαρμπα το στήθος. Δεν χρειάζονται άγριες δαγκωνιές στις ρόγες και απότομα ζουλίγματα.

6. Καθαριότητα.
Είναι πολύ δυσάρεστο εκείνη να έρχεται μπανιαρισμένη και αρωματισμένη και να συναντήσει έναν άνδρα που θα βγάζει δυσάρεστες μυρουδιές. Ανεξάρτητα με την δουλειά που κάνει ένας άνδρας, οφείλει να πηγαίνει στα ραντεβού του καθαρός. Το να ρίξουμε αποσμητικό ή κολώνια επάνω σε ένα δέρμα που δεν έχει πλυθεί, το αποτέλεσμα είναι φρικτό. Οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία στην καθαριότητα.

7. Προκαταρκτικά.
Όσο πάθος και να υπάρχει, όσο και αν ο χρόνος που έχετε στη διάθεση σας είναι λίγος, τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα. Αν δεν υπάρχουν, θα την κάνετε να αργήσει να έρθει σε οργασμό, να βαρεθεί και το χειρότερο, να αιστανθεί ότι ό,τι κάνετε γίνεται μόνο για την δική σας ικανοποίηση.

8. Μην είστε επιθετικός.
Τα προβλήματα που έχουμε δεν πρέπει να βγαίνουν στο σεξ. Μην είστε επιθετικός μαζί της, εκτός αν εκείνη σας το ζητήσει ή καταλάβετε ότι της αρέσει αυτό το στυλ του άγριου σεξ. Για καλό και για κακό, ξεκινήστε το μαλακά και στη συνέχεια θα δείξει.

9. Μην βάζετε πρώτο στόχο τα οπίσθια της.
Εάν και εκείνη θέλει, αυτό γίνεται αργότερα και όχι με το που αρχίζετε το σεξ. Κανόνας βασικός είναι να θέλετε και οι δύο να γίνεται αυτό που κάνετε. Αν είναι αρνητική, συζητήστε το μαζί της μετά το σεξ και αν δεχθεί, το κάνετε την επόμενη φορά.

10. Τράβηγμα μαλλιών.
Είναι φετίχ για τους περισσότερους άνδρες να τραβάνε τα μαλλιά στις γυναίκες. Ίσως σκέπτονται την σκηνή των προγόνων μας που διεκδικούσαν τις γυναίκες και αφού τις κατακτούσαν τις τραβούσαν από τα μαλλιά για να τις πάνε στη σπηλιά τους. Σκεφτείτε όμως πόσο χρόνο πέρασε εκείνη για να τα φτιάξει και να σας αρέσει. Βέβαια το λίγο τράβηγμα το θέλουν όλες, αλλά.. μην το παρακάνετε.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 10 Δεκεμβρίου 2017 19:12

Σχετικά Άρθρα: