X

6 τρόποι για γνωριμίες στην παραλία

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε φέτες και κοιλιακούς για να κάνετε καμάκι στην παραλία, πρέπει όμως να ακολουθήσετε κάποιες τακτικές γιατί ο ανταγωνισμός είναι σκληρός..

1. Μην εμφανιστείτε άσπρος σαν το γάλα.
Πριν αρχίσετε τις επίσημες εμφανίσεις σας με στόχο τον γνωστό σκοπό, καλό είναι να έχετε πάει σε κάποιες πιο απόμερες παραλίες, ή απλά να πίνετε τον φραπέ σας στο μπαλκόνι με το σορτσάκι σας. Οι γυναίκες ξενερώνουν όταν κάποιος το παίζει εραστής και είναι κάταστπρος.

2. Γυμναστείτε έστω και τελευταία στιγμή.
Ίσως σκέπτεστε ότι είναι λίγο αργά για γυμναστήριο (αν δεν είστε ήδη κάπου μέλος), αλλά κάντε λίγους κοιλιακούς και βαράκια στο σπίτι. Όλο και κάτι θα καταφέρετε. Το καλοκαίρι είναι σύμμαχος σας. Αν δεν κάνετε τα επιθυμητά ποντίκια, σίγουρα θα σφίξει το σώμα σας. Επίσης περιορίστε τις κρύες μπύρες γιατί κάνουν κοιλίτσα. Θα τις πιείτε αργότερα μαζί. Ο έρωτας θέλει θυσίες..

3. Φορέστε το κατάλληλο μαγιό.
Αν έχετε το τέλειο σώμα, τότε μπορείτε να φορέσετε ότι μαγιό σας αρέσει. Αν υπάρχουν λίγα παχάκια ή είσαστε αρκετά αδύνατος προτιμήστε αυτά που είναι σαν βερμούδα. Το θέμα είναι να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση. Αργότερα θα ανακαλύψει και τα ψυχικά σας χαρίσματα.

4. Μην φοράτε συνέχεια τα γυαλιά σας.
Είναι πολύ ενοχλητικό να μας χτυπάει ο ήλιος στα μάτια, αλλά αν φοράτε συνέχεια τα γυαλιά ηλίου σας, πως θα καταλάβει ότι την κοιτάζετε? Όλα ξεκινάνε από τα μάτια. Μην ξεχνάτε ότι αν τα φοράτε συνέχεια, όταν γυρίσετε στο σπίτι σας, θα ανακαλύψετε ότι θα έχετε μαυρίσει παντού αλλά θα έχετε δύο στρογγυλούς άσπρους κύκλους γύρω από τα μάτια.

5. Η περιέργεια κάνει καλό.
Ο κλασσικός τρόπος για να πιάσετε κουβέντα στην παραλία είναι το αντηλιακό.΄Οσο νάναι εκείνη θα είναι πιο μαύρη (θα έχει πάει πρώτα για σολάριουμ), επομένως θα της κάνετε το πρώτο θαυμαστικό σχόλιο που θα είναι το χρώμα της. Ρωτήστε την τι αντηλιακό φοράει και αν δείτε ότι σηκώνει, ζητήστε λίγο από το δικό της γιατί ξεχάσατε το δικό σας.

6. Ρακέτες.
Έχετε πάντα μαζί σας τις ρακέτες σας, έστω και αν δεν είστε τέλειος. Αν δεν είναι γεμάτη η παραλία που θα πάτε, αφήστε τις κοντά σας για λίγη ώρα και προτείνετε σε κάποια μόνη, να παίξετε μαζί. Αν είστε με φίλους σας, φροντίστε να κάνετε καλή εντύπωση με τις ικανότητες σας. Τώρα αν κάποιο μπαλλάκι ξεφύγει και πάει προς το μέρος της, ε.. τότε έχετε άλλη μια ευκαιρία να της μιλήσετε ζητώντας της συγνώμη.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 10 Δεκεμβρίου 2017 19:32

Σχετικά Άρθρα: