X
    Κατηγορίες: Gossip

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πόσα πήρε και τι έκανε τα χρήματα του Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς ο Ντάνος, ήταν ο νικητής του Survivor 1 και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Αποκάλυψε σε συνέντευξη τι έκανε με αυτό το ποσό και πως το διαχειρίστηκε.

Σε ερώτηση αν επένδυσε σωστά τα χρήματα, η απάντηση του Ντάνου ήταν:

«Ναι, το ποσό πήγε εκεί που έπρεπε να πάει. Χρησιμοποιήθηκε για να κλείσουν κάποιες υποχρεώσεις που εκκρεμούσαν, όταν αποχώρησα από την επιχείρηση που είχα με τον αδερφό μου. Τώρα, εκτός από κάποιες εμπορικές συνεργασίες που έχω ως brand ambassador, είμαι σε ιδιαίτερα δημιουργική φάση στα επιχειρηματικά μου και μελετώ με τους συνεργάτες μου μελλοντικά ανοίγματα».

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε περίοδος που δεν είχε χρήματα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε:

«Υπήρξαν εποχές που δεν είχα καθόλου χρήματα. Και μεγάλος και μικρός, αλλά πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δούλευε. Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή μου που δεν είχα τίποτα και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό το πράγμα».

Και συμπλήρωσε όταν τον ρώτησαν αν τον ένοιαζε:

«Όχι, βέβαια. ‘Οταν συνέβαινε, δεν ήταν και το πιο ευχάριστο πράγμα, γιατί το χρήμα είναι ένα μέσο και εγώ ως άνθρωπος το χρειαζόμουν για να καλύψω τις ανάγκες και υποχρεώσεις μου. Με έκανε όμως να εκτιμήσω κάποια άλλα πράγματα και να καταλάβω ότι είναι δύναμη ο άνθρωπος να μπορεί να είναι καλά και με τα λίγα».

Σχετικά με επενδύσεις που έκανε, ο Γιώργος διευκρίνισε:

«Τα πήρα στην ώρα τους. Δεν έχω επενδύσει κάπου. Στήριξα την οικογένεια μου και τα ήδη υπάρχοντα επαγγελματικά μου πρότζεκτ. Έχω μια σχολή θαλάσσιων σπορ και είχα μια επιχείρηση μαζί με τον αδελφό μου, την οποία πλέον διατηρεί μόνος του. Δεν έχει περάσει και τόσος πολύς καιρός, βέβαια. Τώρα έχω αρχίσει να αναρρώνω σωματικά. Γενικά, νιώθω πως δεν έχω λόγο να κάνω κάτι βιαστικά. Ίσως, αν αυτό μου συνέβαινε στα 22-23 μου, να ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Ποιο ήταν το καθαρό ποσό που πήρε μετά από τις κρατήσεις:

Σύμφωνα με παλιότερες πληροφορίες από το newsbeast, τα χρήματα που πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος φορολογήθηκαν όπως θα δείτε παρακάτω και το έμεινε καθαρό το ποσό που διαχειρίστηκε όπως δήλωσε.

Από τα 100.000 ευρώ, τα 99.000 ευρώ υπόκεινται σε φορολογία κερδών από παίγνια 20% = 19.800 ευρώ.

Επί των συνολικών εβδομαδιαίων απολαβών για τις 20 εβδομάδες ύψους 10.000 ευρώ θα πληρώσει κατ΄ ελάχιστο φόρο 22% = 2.200 ευρώ.

Τέλος, επειδή το συνολικό του εισόδημα θα είναι πάνω από 100.000 ευρώ η έκτακτη εισφορά θα ανέλθει στο 10% = 11.000 ευρώ.

Συνολικά λοιπόν θα πληρώσει 33.000 ευρώ και καθαρά του μένουν μόλις 77.000 ευρώ.

Σημειώνεται, ότι το τελικό ποσό των 77.000 ευρώ αφορά το σύνολο των χρημάτων τόσο από το έπαθλο, όσο και από τις εβδομάδες που έμεινε στο παιχνίδι.

Σχετικά Άρθρα: