X
    Κατηγορίες: Gossip

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Νέος έρωτας για τον κριτή του My style rocks

Ο γοητευτικός γκριζομάλλης κριτής του My style rocks Δημήτρης Αργυρόπουλος, που είναι στην επιτροπή του σόου μαζί με τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Μπέτυ Μαγγίρα και πάντα ευγενικός κρίνει τις διαγωνιζόμενες κοπέλες με χαμόγελο, βρήκε τον έρωτα και πάλι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ήταν παντρεμένος με την παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία απόκτησαν δυο γιους, τον Άρη και τον Νικήτα. Μετά από τον χωρισμό τους, ο εκδότης έκανε νέο γάμο με την σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη, με την οποία απέκτησαν ένα γιο τον Τζόι, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 2010.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έκανε η Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, η σύντροφος του Δημήτρη Αργυρόπουλου είναι η όμορφη Χριστιάνα Μοίρα. Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό, αλλά κρατούν τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Χριστιάνα, έχει σπουδάσει marketing, έχει θητεία σε πολυεθνικές εταιρίες στο Λονδίνο και είναι συνιδιοκτήτρια των επιτυχηµένων εστιατορίων Square Sushi. Επίσης, ζωγράφιζε και συµµετείχε σε εκθέσεις και ασχολείτο με το styling και τις φωτογραφίσεις.

Είναι μητέρα τριών αγοριών και σήμερα ασχολείται με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Έχει δημιουργήσει τη .cm, με το έξυπνο μότο «Style your Home». Η άποψη της είναι ότι το σπίτι πρέπει να δείχνει τον εαυτό μας και όχι τις σελίδες ενός εντύπου. «Λίγες έξυπνες αλλαγές αρκούν για να δώσουν άνεση και προσωπικότητα στο χώρο», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό η Χριστιάνα Μοίρα.

Χριστιάνα Μοίρα.

Δημήτρης Αργυρόπουλος και Σήλια Δραγούνη.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Χριστιάνα Μοίρα, σε event.

Σχετικά Άρθρα: