X
    Κατηγορίες: Gossip

Ετεοκλής Παύλου: Δείτε τον αγνώριστο πριν αποκτήσει κορμί φέτες – Vid

Ο Ετεοκλής Παύλου, είναι ο ωραίος και γυμνασμένος άντρας με το κορμί φέτες, που έκλεψε την καρδιά της τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου και όπως υποστηρίζει, ζει μαζί του έναν μεγάλο έρωτα και ίσως τον μεγαλύτερο της ζωής της.

Όλοι γνωρίζαμε τον Ετεοκλή, σαν έναν πρωταθλητή στο κανόε καγιάκ στην κατηγορία των ατόμων με αναπηρία. Λίγοι όμως μπορούν να φανταστούν τη δύναμη ζωής και θέλησης που κρύβει μέσα στην ψυχή του και ακόμα λιγότεροι είναι εκείνοι που θα φανταστούν ότι ο άντρας με το καλογυμνασμένο σώμα δεν ήταν πάντα έτσι.

Πριν από λίγα χρόνια, ο όμορφος Παραολυμπιονίκης ήταν αρκετά πιο παχύς και από όσο βλέπουμε στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν ήταν καθόλου γυμνασμένος. Στη λεζάντα που συνοδεύει τις δύο φωτογραφίες του, πριν και μετά, έχει σχολιάσει ότι: “Αν μπορείς να το ονειρευτεί μπορείς και να το κάνεις”, δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και προσπάθειας σε όλους.

Πολλά ήταν τα likes και τα σχόλια, όπως και πολλά τα μπράβο για την προσπάθεια του να συνεχίσει και να πετύχει. Εκτός από τη γυμναστική που όπως έχει δηλώσει είναι η μεγάλη του αγάπη, βλέπουμε ότι έχει ζωγραφίσει το σώμα του με τατουάζ, τα οποία τον κάνουν ακόμα πιο γοητευτικό. Η Ελένη Χατζίδου, σε πρόσφατη συνέντευξη της, είχε δηλώσει τον θαυμασμό της για τον προσωπικό της γυμναστή και σύντροφο της και τόνισε ότι είναι πολύ δυνατός σε ψυχή αλλά και σώμα.

Μαζί με τις φωτογραφίες που τον δείχνουν πριν και μετά, δείτε βίντεο από την ώρα της προπόνησης του Ετεοκλή Παύλου:





Σχετικά Άρθρα: