X
    Κατηγορίες: Gossip

Η Αμάλ Αλαμουντίν χωρίζει το Τζορτζ Κλούνεϊ και ζητάει 300 εκ.- Βίντεο

Είναι κρυφό μυστικό στο Λος Άντζελες, ότι ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν ζουν ξεχωριστά και έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να πάρουν διαζύγιο ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων..

“Η Αμάλ ήθελε τα παιδιά, εγώ δεν ήθελα ακόμα, έτσι θα πάρει την περιουσία που τους ανήκει και τη βίλα στη Λίμνη Κόμο.” εκμυστηρεύτηκε ο Κλούνεϊ στον δικηγόρο του.

«Ενώ αγαπούν ο ένας τον άλλον, μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα στη ζωή», είπε φίλη του ζευγαριού, προσθέτοντας ότι το «αυξανόμενο χάσμα» του Τζορτζ και της Αμάλ, οφείλεται κατά τους ισχυρισμούς της, σε έναν “μακρύ κατάλογο παραπόνων” που έχουν φέρει τώρα τη σχέση ” ένα επικίνδυνο σταυροδρόμι”.

Η πηγή πρόσθεσε: «Όταν ο Τζορτζ και η Αμάλ συναντήθηκαν για πρώτη φορά, οι φίλοι τους νόμιζαν ότι ήταν η μοιραία συνάντηση και για τους δύο και θα γινόντουσαν ένα τέλειο ζευγάρι, αλλά τώρα όλοι περιμένουν το πότε θα εκδοθεί το διαζύγιο και τι αποζημίωση θα πάρει η σύζυγος του “κατά πολλές γυναίκες”, ωραιότερου άντρα του κόσμου».

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, “αισθάνθηκε μια πίεση που συνεχώς αυξανόταν με το να έχει παιδιά και είχε συμφωνήσει διστακτικά ” , σύμφωνα με την φίλη του ζευγαριού. “Όμως, όπως το καταλαβαίνω, από τότε έχει αποστασιοποιηθεί από αυτή την απόφαση και η Αμάλ είναι συντετριμμένη», είπε ο δικηγόρος της.

Τα μελλοντικά σχέδια του Κλούνεϊ είναι μάλλον μία μετακόμιση στη Βρετανία, καθώς δεν συμμερίζεται την άποψη της Αμάλ Αλαμουντίν, για μεγάλη ζωή και πολυπληθείς δαπάνες.

“Το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης, είναι ότι το ζευγάρι δύναμης ζει τώρα ξεχωριστές ζωές”, λέει το περιοδικό που ασχολείται με την ζωή των διάσημων, “η Αμάλ μάλλον θέλει να πάρει όσα μπορεί περισσότερα από τον γνωστό ηθοποιό”.

Το αστέρι του Χόλιγουντ και η Βρετανή δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων παντρεύτηκαν το 2014.

Σχετικά Άρθρα: