X
    Κατηγορίες: Gossip

Η Βίκυ Κάβουρα αποκαλύπτει: Έχω τέσσερα χρόνια να κάνω σχέση – Βίντεο

Η Βίκυ Κάβουρα έκανε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή το απόγευμα της Πέμπτης, στις τηλεοπτικές κάμερες του Happy Day που την συνάντησαν, σε κοσμική εκδήλωση και μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι είναι τέσσερα χρόνια μόνη της και χωρίς σχέση.

Πολλές φορές έχουμε θαυμάσει το όμορφο πρόσωπο και το σώμα της Βίκυς, που θεωρείται από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς και δεν περνάει πουθενά απαρατήρητη. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν την έχουν φλερτάρει στο γυμναστήριο, η Βίκυ Κάβουρα απάντησε ότι πηγαίνει εκεί μόνο για να γυμναστεί.

«Στο γυμναστήριο, όποιος έχει προσπαθήσει του έχει κοπεί η όρεξη, γιατί είμαι λίγο αυστηρή και προσηλωμένη στη γυμναστική. Μου έχει τύχει να του πω, ότι δεν ήρθες εδώ για να γυμναστείς, έτσι? Επειδή εγώ ήρθα, πήγαινε στο διπλανό όργανο.

Γενικά έχω ένα δυωράκι μέσα στη μέρα, που γίνομαι πιο γλυκειά και πιο προσιτή. Δεν είναι επιθετικότητα. Ότι έχω αγριέψει, έχω. Αλλά όταν ένας άνθρωπος είναι πολλά χρόνια μόνος του, ειδικά μια γυναίκα, πιστεύω ότι αγριεύει. Όταν της λείπει η αγκαλιά αγριεύει.

Έχω αρκετά χρόνια να κάνω σχέση, πάνω από τέσσερα. Είναι η πρώτη χρονιά που έχω αρχίσει να το σκέφτομαι, τα προηγούμενα δεν ήθελα», αποκάλυψε για τα προσωπικά της η Βίκυ Κάβουρα.

Σχετικά Άρθρα: