X
    Κατηγορίες: Gossip

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε το νέο της σύντροφο. Φωτογραφίες – Βίντεο

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι και πάλι ερωτευμένη και μάλιστα πολύ, αφού πέρασε τρεισήμισι χρόνια μοναξιάς, μετά από την σχέση και τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το όνομα του νέου συντρόφου της, είναι Νάσος Αναστόπουλος, είναι νέος και ωραίος, δεν έχει καμμία σχέση με την σόουμπιζ και δραστηριοποιείται στα οικονομικά, μοιράζοντας τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου.

Η γνωριμία της τηλεπαρουσιάστριας και του Νάσου είναι φρέσκια και μετράει μόλις λίγους μήνες, αλλά όπως όλα δείχνουν πρόκειται για αίσθημα δυνατό και η Κατερίνα το δείχνει από τις φωτογραφίες που ποστάρει στο Instagram.

Το ζευγάρι Κατερίνα Καινούργιου και Νάσος Αναστόπουλος, βρέθηκε στη Νάξο για διακοπές, όπου φυσικό είναι να τους αποθανατίσει ο φακός των δημοσιογράφων και να τους δούμε μαζί. Όσοι πάντως τους είδαν μαζί στο νησί, δηλώνουν ότι υπάρχει έρωτας.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10», σχολιάστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες και έγιναν κάποια σχόλια για το πόσο ταιριάζουν και για την ηλικία του νεαρού συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου.

Δείτε τις φωτογραφίες του Νάσου Αναστόπουλου:


Σχετικά Άρθρα: