X
    Κατηγορίες: Gossip

Μέριλιν Μονρόε: Δημοπρασία για το διθέσιο κάμπριο της σταρ – Εικόνες

Το μαύρο Ford Thunderbird του 1956, το οποίο ανήκε στην μεγάλη σταρ του κινηματογράφου Μέριλιν Μονρόε για έξι χρόνια και το αποχωρίστηκε κάποιο διάστημα πριν από το θάνατό της το 1962, δημοπρατείται για πρώτη φορά. Η Μονρόε, άρχισε να οδηγεί αυτό το σπορ διθέσιο μαύρο αυτοκίνητο, μετά τον γάμο της με τον συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ το 1956.

Σημειώνεται, ότι στις αρχές του 2018, βγήκε σε δημοπρασία και το συλλεκτικό αυτοκίνητο του θρύλου τραγουδιστή της ροκ Τζόνι Χαλιντέϊ και ήταν ένα Iso Grifo A3-C, σχεδιασμένο από τον Τζιότο Μπιτσαρίνι, πρώην μηχανικό αυτοκινήτων της Ferrari.

Ο Ντάρεν Τζουλιέν, πρόεδρος της εταιρείας δημοπρασιών Τζουλιέν, δήλωσε σε συνέντευξη, ότι το αυτοκίνητο ήταν “όχι μόνο μέρος της ιστορίας της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά έρχεται με μια αύρα γοητείας, ρομαντισμού, αλλά και την τραγωδία ενός αληθινού θρύλου του Χόλιγουντ”.

Η Μέριλιν, που φημιζόταν για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία της, είχε χαρίσει αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο στον γιο του δασκάλου υποκριτικής της Λι Στράσμπεργκ, το 1962. Ο σημερινός ιδιοκτήτης, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, ανακάλυψε το αυτοκίνητο μεταξύ άλλων περιουσιακών στοιχείων που ανήκαν στον Στράσμπεργκ και ήταν προς πώληση το 2016.

Το διάσημο αυτοκίνητο χάρη στην πρώην ιδιοκτήτρια του Μέριλιν Μονρόε, θα βγει σε πλειστηριασμό για πρώτη φορά το Νοέμβριο και οι διοργανωτές, ελπίζουν η τιμή πώλησης του να φτάσει τα 500.000 δολάρια.

Υπάρχουν φωτογραφίες της Μέριλιν που βρισκόταν μέσα στο μαύρο Ford Thunderbird, μαζί με τον συγγραφέα σύζυγο της Άρθουρ Μίλερ, όταν ήταν νιόπαντροι και έδειχναν ευτυχισμένοι.

“Η εύρεση αυτού του αυτοκινήτου, ενός κλασικού μοντέλου δύο θέσεων, μετά από 56 και πλέον χρόνια και όχι από τον πρώτο ιδιοκτήτη του, ήταν ένα μοναδικό γεγονός. Κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν έχει βρεθεί και τεκμηριωθεί ότι ανήκει στην ασύγκριτη Μέριλιν Μονρόε”, ανέφερε ο σημερινός ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου σε δήλωση του.

Το αυτοκίνητο, παρόλο που έχει ανακαινισθεί, διατηρεί πολλά από τα αυθεντικά εξαρτήματα του. Για όσους ενδιαφέρονται, ο πλειστηριασμός του διάσημου κάμπριο θα γίνει στο Λος Άντζελες στις 17 Νοεμβρίου, στις δημοπρασίες της εταιρίας Τζουλιέν.

Το Ford Thunderbird της Μέριλιν Μονρόε.

Οι διοργανωτές της δημοπρασίας, ελπίζουν η τιμή πώλησης του αυτοκινήτου της σταρ, να φτάσει τα 500.000 δολάρια.

Η δημοπρασία της Ford Thunderbird θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου 2018 στο Λος Άντζελες.

Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο αυτοκίνητο, αλλά διατηρεί πολλά από τα εξαρτήματα του.

Στις πινακίδες του μαύρου κάμπριο, υπήρχαν τα αρχικά της Μέριλιν Μονρόε.

Η Μέριλιν Μονρόε με τον σύζυγο της συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ μέσα στο αυτοκίνητο.

Πηγή: www.reuters.com

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 27 Σεπτεμβρίου 2018 04:06

Σχετικά Άρθρα: