X
    Κατηγορίες: Gossip

Μαρί Κωνσταντάτου: Πρώτη συνέντευξη για το παρελθόν και το μέλλον- Vid

Η Μαρί Κωνσταντάτου, σπάει τη σιωπή της και μιλάει μετά από πολύ καιρό, για το το παρελθόν και το μέλλον, σε συνέντευξη που έδωσε στον Μαρίνο Βυθούλκα για την εκπομπή Ooh la la! Αναφέρεται σε φίλους που είχε κάποτε και εξαφανίστηκαν, όπως και για την σχέση που έχει τώρα και προχωράει στην προσωπική της ζωή.

Μετά την επιτυχία που είχε στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Με αγάπη» που ήταν δική της ιδέα και είχε μεγάλη ανταπόκριση, τώρα δηλώνει πως θα ήθελε να συνεχίσει να στηρίζει ανθρώπους που έχουν ανάγκη μέσω ανάλογης εκπομπής για παιδιά στα μίντια. Η Μαρί Κωνσταντάτου, τώρα γράφει ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία, τραγούδια και ένα ερωτικό μυθιστόρημα.

«Δεν εξαφανίστηκα, τα media με εξαφάνισαν, οπότε δεν ευθύνομαι εγώ που δεν έχω δώσει συνέντευξη τα τελευταία χρόνια. Εγώ εδώ ήμουν. Είχα φίλους και συνεργάτες οι οποίοι με πρόδωσαν, αλλά είναι κάτι που περίμενα και γνώριζα από την αρχή. Ήξερα πάρα πολύ καλά ότι θα συμβεί αυτό, απλά δεν μπορούσα να το προσδιορίσω χρονικά. Επέλεξαν να φύγουν, αλλά δεν μου λείπουν.

Τι να σου πω για έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο που ζήσαμε μαζί 17 ολόκληρα χρόνια χωρίς να συγκινηθώ. Τι να σου πρωτοπώ για τον Μίνωα Κυριακού; Ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησα πάρα πολύ και με αγάπησε πάρα πολύ. Το διαζύγιο μας ήταν συναινετικό και όλα αυτά ήταν ιστορίες που κατασκεύασαν κάποιοι, εντελώς πλαστές και πλασματικές. Καθημερινά παλεύω για να μην κάνω flashback. Το ολοκληρώνουμε εδώ γιατί θα μου είναι πολύ δύσκολο…

Δεν είμαι μόνη μου, έχω μια πολύ καλή σχέση με ένα φανταστικό άνθρωπο πολύ αξιόλογο».


Σχετικά Άρθρα: