X
    Κατηγορίες: Gossip

Πάολα: Ερωτευμένη και ευτυχισμένη – Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος

Μετά από έξι χρόνια σχέσης με τον Μιχάλη Ποζίδη, η Πάολα χώρισε, αλλά είναι και πάλι ερωτευμένη και ευτυχισμένη τους τελευταίους μήνες! Η αποκάλυψη, έγινε το πρωί της Πέμπτης από την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της παρουσιάστριας, ο ευτυχής θνητός είναι ένας νεαρός τραγουδιστής.

«Η Πάολα είναι ερωτευμένη. Χώρισε μετά από έξι χρόνια σχέσης. Οι σχέσεις κάνουν κύκλους και το γεγονός ότι χώρισε φιλικά σημαίνει ότι δεν υπήρξε ούτε κάποιο τρίτο πρόσωπο ούτε κάποιος μεγάλος καβγάς…Η Πάολα είναι ερωτευμένη, είναι καλά…Αφού τελείωσε η σχέση της με τον κύριο Ποζίδη με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια, αλλά προφανώς η σχέση έκανε τον κύκλο της και έκλεισε.

Η Πάολα που δεν της αρέσει να μιλά πολύ για τα προσωπικά της, ούτε να απασχολεί για τα προσωπικά της χαμογελάει ξανά. Τους τελευταίους μήνες… Έναν; Δύο; Τρεις; Είναι με έναν άντρα. Λίγο πιο μικρό από εκείνη. Τραγουδιστής είναι στο επάγγελμα. Αυτός νομίζω ότι είναι νεαρός, 25άρης τραγουδιστής και ήταν μαζί το καλοκαίρι σε κάποιες συναυλίες που έκανε και τώρα είναι στην Πύλη Αξιού» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα: